counter

Μαρία Μπακοδήμου: Αποκάλυψε (;) ποια θα είναι η τέταρτη κριτής του J2US

Μαρία Μπακοδήμου: Αποκάλυψε (;) ποια θα είναι η τέταρτη κριτής του J2US
Μαρία Μπακοδήμου: Αποκάλυψε (;) ποια θα είναι η τέταρτη κριτής του J2US

Στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» και στη Μαρία Κοκολάκη έκανε δηλώσεις η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία έδωσε τέλος στις φήμες που θέλουν να αποχωρεί κόσμος από την ομάδα της εκπομπής της στον ΣΚΑΙ με τίτλο «Γεια σου».

«Οι μόνες αλλαγές που έχουμε να κάνουμε είναι κάποια πράγματα να σφίξουν, άλλα να χαλαρώσουν και κάποια θέματα να βγούνε πιο μεγάλα. Δε θα γίνουν αλλαγές στα πρόσωπα. Το άκουσα κι εγώ κι επικοινώνησα αμέσως με τα παιδιά. Δεν είναι ωραίο να ακούς κάτι τέτοιο, ειδικά για ανθρώπους που κάνουν πρώτη φορά τηλεόραση. Αγχώνονται και δημιουργούνται άσχημες εντυπώσεις. Εγώ τόσα χρόνια έχω ακούσει πάρα πολλούς δράκους, που μπορεί να βγαίνουν από το πουθενά. Θέλω κι αυτά να αρχίσουν και να χαλαρώνουν και να περνάμε ωραία» είπε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου.

Όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε για το ποιος θα είναι ο τέταρτης κριτής του J2US, μετά την αποχώρησή της, η Μαρία Μπακοδήμου απάντησε με νόημα: «Η Γαρμπή νομίζω».

Παράλληλα η παρουσιάστρια είπε πως της άρεσε πολύ το τρέιλερ του μουσικού σόου, ενώ όταν ρωτήθηκε για τον Φώτη Σεργουλόπουλο και εάν θα τον ήθελε στην εκπομπή μαζί της ή καλεσμένο, απέφυγε να απαντήσει.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR