counter

Μαρία Μενούνος: Η πρώτη εξόρμηση με την νεογέννητη κόρη τους! Η ανάρτηση με τον σύζυγο και τον πατέρα της

Μαρία Μενούνος: Η πρώτη εξόρμηση με την νεογέννητη κόρη τους! Η ανάρτηση με τον σύζυγο και τον πατέρα της
Μαρία Μενούνος: Η πρώτη εξόρμηση με την νεογέννητη κόρη τους! Η ανάρτηση με τον σύζυγο και τον πατέρα της

Η Μαρία Μενούνος διανύει την πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής της, καθώς λίγο καιρό μετά τη σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία της, έγινε μαμά για πρώτη φορά.

Η γνωστή παρουσιάστρια και ο σύζυγος της, Κέβιν Αντεργκάρο, έγιναν γονείς στις 23 Ιουνίου μέσω παρένθετης μητέρας, μετά από 10 χρόνια προσπάθειας.

«Η Αθηνά είναι το μωρό θαύμα μας. Της είμαι τόσο ευγνώμων. Ξέραμε ότι θέλαμε ένα ελληνικό όνομα. Είχαμε μια λίστα και όλοι λένε όταν δείτε το μωρό, θα το μάθετε, αλλά αυτό ήταν εντελώς αναληθές για εμάς. Λέγαμε «τι κάνουμε;» Η Αθηνά είναι η θεά του πολέμου και της σοφίας, και ο Κέβιν αγάπησε τη δύναμη αυτού του ονόματος, οπότε αυτό ήταν!», ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαρία Μενούνος για την γέννηση της κόρης της.

Δείτε ακόμη! Μαρία Μενούνος: Η φωτογραφία με τον πατέρα της που φορά μπλούζα "Παππούς"! "Η κόρη μου τον λατρεύει"

Η πρώτη εξόρμηση της Μαρίας Μενούνος με την κόρης της

Η Μαρία Μενούνος όπως είναι αναμενόμενο πλέει σε πελάγη ευτυχίας και περνάει μοναδικές στιγμές με την νεογέννητη πριγκίπισσά της.

Μάλιστα, η Μαρία Μενούνος και ο Κέβιν Αντεργκάρο έκαναν την πρώτη εκδρομή με την κόρη τους.

Η Μαρία Μενούνος δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία και ένα βίντεο από την εξόρμηση τους στο Μπέβερλι Χιλς. Μαζί τους, ήταν και ο πατέρας της παρουσιάστριας.

«Η πρώτη μας εξόρμηση χωρίς να έχουμε ραντεβού με τον γιατρό! Πήραμε την Αθηνά στο Μπέβερλι Χιλς για να υποβάλλουμε την αίτηση διαβατηρίου της και να γευματίσουμε! Τόσο ωραία μέρα. Ο Παππούς της είναι υπερκολλημένος πάνω της. Είναι το πιο χαριτωμένο πράγμα», έγραψε στη λεζάντα η Μαρία Μενούνος.

Δείτε την ανάρτησή της.

*Πηγή φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR