counter

Μαρία Μενούνος: Η φωτογραφία με τον πατέρα της που φορά μπλούζα "Παππούς"! "Η κόρη μου τον λατρεύει"

Μαρία Μενούνος: Η φωτογραφία με τον πατέρα της που φορά μπλούζα "Παππούς"! "Η κόρη μου τον λατρεύει"
Μαρία Μενούνος: Η φωτογραφία με τον πατέρα της που φορά μπλούζα "Παππούς"! "Η κόρη μου τον λατρεύει"

Στιγμές ευτυχίας βιώνει η Μαρία Μενούνος, αφού στις 23 Ιουνίου κράτησε στην αγκαλιά της, το μωράκι της.

Η παρουσιάστρια και ο σύζυγος της Κέβιν Αντεργκάρο, έγιναν γονείς μέσω παρένθετης μητέρας, μετά από 10 χρόνια προσπάθειας.

«Η Αθηνά είναι το μωρό θαύμα μας. Της είμαι τόσο ευγνώμων. Ξέραμε ότι θέλαμε ένα ελληνικό όνομα. Είχαμε μια λίστα και όλοι λένε όταν δείτε το μωρό, θα το μάθετε, αλλά αυτό ήταν εντελώς αναληθές για εμάς. Λέγαμε «τι κάνουμε;» Η Αθηνά είναι η θεά του πολέμου και της σοφίας, και ο Κέβιν αγάπησε τη δύναμη αυτού του ονόματος, οπότε αυτό ήταν!», ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαρία Μενούνος για την γέννηση της κόρης της.

Ρίξτε μια ματιά! Μαρία Μενούνος: Ποζάρει με μαγιό και μας δείχνει τα σημάδια από το χειρουργείο που έκανε

Μαρία Μενούνος – Η φωτογραφία με τον πατέρα και την κόρη της

Η Μαρία Μενούνος έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ποζάρει με τον Κέβιν Αντεργκάρο, τη νεογέννητη κόρη τους, αλλά και τον πατέρα της που φορά μια μπλούζα στην οποία γράφει “Παππούς”.

«Η αγαπημένη μου φωτογραφία. Η μαμά και ο μπαμπάς μου μας παρακαλούσαν εδώ και χρόνια. Στην αρχή, ήμουν πολύ απασχολημένη με την καριέρα μου και τα σκυλιά μου ήταν τα παιδιά μου και φρόντιζα επίσης και τους γονείς μου. Ήμουν γεμάτη. Δεν υπήρχε χώρος για ένα παιδί. Ωστόσο οι κύκλοι εξωσωματικής γονιμοποίησης ήταν στο παιχνίδι αφού η υπογονιμότητα ήταν ξεκάθαρη. Στη συνέχεια, η ζωή άλλαξε με τους όγκους στον εγκεφάλου να μπαίνουν στην ζωή μας για εμένα και τη μαμά. Τα πράγματα επιβραδύνθηκαν. Συνεχίσαμε να προσπαθούμε, αλλά η στιγμές προφανώς δεν ήταν κατάλληλες. Ο Θεός είχε ένα σχέδιο και εγώ πάντα είχα υπομονή και πίστη. Η Αθηνά ήρθε την ώρα που το ήθελε ο Θεός για εμάς. Και ο παππούς δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενος. Και εκείνη τον λατρεύει. Είναι το αγαπημένο μου πράγμα να κοιτάζω. Την κόρη μου και τον πατέρα μου. Σας αγαπάμε όλους και σας ευχαριστούμε για όλη την αγάπη που μας στέλνετε. Είμαστε τόσο ευγνώμονες!», ήταν το μήνυμα της Μαρίας Μενούνος.

Δείτε παρακάτω την δημοσίευση της Μαρίας Μενούνος.

 

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR