Νέα χρονιά, με νέο look για τη Μαρία Λέκα, η οποία στο ξεκίνημα της σεζόν, συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό, μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks.
Πρόκειται μάλιστα για ένα από τα ελάχιστα πρόσωπα τα οποία βρίσκονται στο My Style Rocks από την ημέρα της πρεμιέρας, μέχρι και σήμερα.
Δυο εβδομάδες πριν από τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι μόδας και η Μαρία επισκέφτηκε τον Θοδωρή Γκιώνη προκειμένου να ανανεώσει το hair look της, κάνοντας το νέο της κούρεμα!
«Ούτε θυμάμαι πόσα χρόνια είχα να πάω κομμωτήριο! Φοβόμουν πολύ τις αλλαγές στα μαλλιά μου», έγραψε στο Instagram η Μαρία Λέκα, η οποία πόζαρε με τις νέες της αφέλειες.

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)