counter

Μαρία η άσχημη: Έτσι είναι η "κακιά" Μαρκέλλα σήμερα, θα πάθεις πλάκα

Μαρία η άσχημη: Έτσι είναι η "κακιά" Μαρκέλλα σήμερα, θα πάθεις πλάκα
Μαρία η άσχημη: Έτσι είναι η "κακιά" Μαρκέλλα σήμερα, θα πάθεις πλάκα

Το 2007, η Μαρκέλλα,  αρραβωνιαστικιά του Αλέξη Μαντά και αντίζηλος της Μαρίας, ήταν ο χαρακτήρας που εκνεύριζε τους τηλεθεατές που είχαν ταυτιστεί με την "Μαρία την Άσχημη", την σειρά που σάρωνε στην τηλεθέαση για δύο ολόκληρα χρόνια. Τον ρόλο της, ερμήνευε η Φιλίτσα Καλογεράκου η οποία αξίζει να σημειώσουμε ότι είχε περάσει κάστινγκ και για τον ρόλο της Μαρίας της Άσχημης, αλλά τελικά πήρε τον κόντρα ρόλο της κακιάς.

Τα χρόνια πέρασαν και η Φιλίτσα Καλογεράκου, εμφανίστηκε σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, όπως: Χαμάμ Γυναικών (2018), Η παράσταση των ηλιθίων (2018), Ελευθερώστε τη Θετική Ενέργεια (2016), Λένι Ρίφενσταλ (2018), Ο Λάζαρος και οι Δράκοι (2017), Είμαι παιδί μου πειρασμός (2014). Ο ρόλος της "Μαρκέλλας" την στιγμάτισε και η ίδια μάλιστα, σε ερώτηση που της είχαν κάνει παλαιότερα για την σειρά είχε πει:  «Όχι, όχι… Φτάνει, φτάνει, φτάνει… Έχουν περάσει 12 χρόνια. Ότι είχα να πω για τη “Μαρία την άσχημη”, το έχω πει. Αφήστε το να ξεχαστεί γιατί θέλω να κάνω κι άλλους ρόλους στην τηλεόραση».

Διαβάστε επίσης: Θυμάστε την "Βαλέρια" από το "Καρουζέλ"; Δείτε πώς είναι σήμερα

Τα χρόνια πέρασαν αλλά η Φιλίτσα Καλογεράκου, ή αλλιώς "Μαρκέλλα", συνεχίζει την πορεία της στην υποκριτική, ενώ φυσικά συνεχίζει να είναι το ίδιο εντυπωσιακή. Η ηθοποιός, έχει πολύ καλή σχέση με τα social media και εμείς την εντοπίσαμε "σήμερα" στο Instagram με τα ίδια, μακριά καστανά μαλλιά που είχε τότε, στην σειρά του Mega!

Δείτε πώς είναι σήμερα η "κακιά" Μαρκέλλα από την σειρά "Μαρία η άσχημη":

Photo Credits: Instagram @fkalogerakou_official

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR