counter

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: "Όταν πέθανε η μητέρα μου εξαφανίστηκαν όλοι"

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: "Όταν πέθανε η μητέρα μου εξαφανίστηκαν όλοι"
Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: "Όταν πέθανε η μητέρα μου εξαφανίστηκαν όλοι"

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους εμπειρίες από το παρελθόν της.

Δείτε επίσης - Μαρία Ελένη Λυκουρέζου για τον εθισμό στα ναρκωτικά: "Ήταν ένα τεστ η απώλεια της μάνας μου..."

Πρόσφατα μέσα από ένα βίντεο  μίλησε ανοιχτά για τους ανθρώπους που έφυγαν από κοντά της μετά τον θάνατο της μητέρας της, Ζωής Λάσκαρη.

Όσα είπε στο βίντεο που ανέβασε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου για τον θάνατο της μητέρας της

«Δεν ξέρω αν έχει συμβεί και σε άλλους. Προφανώς έχει συμβεί και σε άλλους. Όταν πέθανε η μητέρα μου εξαφανίστηκαν όλοι. Όλος ο κόσμος ο οποίος ήταν γύρω από την οικογένεια μου και γύρω από τη μητέρα μου και τον πατέρα μου ακόμα και οι δικοί μου άνθρωποι, μετά το θάνατο της μητέρας μου εξαφανίστηκαν. Όλοι, μόνο κανά δυο έχουν κρατήσει επαφή. Ίσως και λίγοι παραπάνω. Τρομερό ξεκαθάρισμα. Εκεί καταλαβαίνεις τελικά πως τον κόσμο ουσιαστικά δεν τον αφορά καθόλου τι κάνεις, αν είσαι καλά. Δεν τον νοιάζει. Ο κόσμος έχει γίνει πια για την πάρτη του και φάνηκε τα τελευταία χρόνια πάρα πολύ. Όταν σταμάτησα το ναρκωτικά και ξέκοψα από αυτές τις παρέες και από το ψεύτικο κοινωνικό περιβάλλον, το έκανα συνειδητά στα 25 μου, έκανα παρέες, υπήρχε κόσμος στο σπίτι. Η μητέρα μου ήταν πολύ κοινωνικό άτομο είχε πάντα κόσμο στη ζωή μας. Πάντα ήμουν επιφυλακτική με τον κόσμο που ήταν γύρω από την οικογένειά μου, γιατί ξέρω ότι ήταν λόγω της δημοσιότητας και φάνηκε αυτό όταν έφυγε η μητέρα μου. Πώς εξαφανίζονται όλοι όμως… και μένουν μόνο αυτοί που πραγματικά νοιαζόντουσαν για την οικογένειά μου, οι οποίοι είναι ελάχιστοι»

Δείτε παρακάτω το βίντεο που ανέβασε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου:

 

@mariaelenilykourezou #FilmoraGoVideoEditor ♬ Creep Radiohead (Cover) - Ridho P

Πηγή φωτογραφίας – Πρακτορείο NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR