counter

Μαρία Αντωνά: Οι σπουδές στην λογιστική, η καριέρα και ο έρωτας με τον Άρη Σοϊλέδη

Μαρία Αντωνά: Οι σπουδές στην λογιστική, η καριέρα και ο έρωτας με τον Άρη Σοϊλέδη
Μαρία Αντωνά: Οι σπουδές στην λογιστική, η καριέρα και ο έρωτας με τον Άρη Σοϊλέδη

Η Μαρία Αντωνά είναι από τις παρουσιάστριες που έχουν ξεχωρίσει στην ελληνική τηλεόραση. Αναζητήσεις για την ηλικία, την καταγωγή αλλά και την σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη είναι εξαιρεικά δημοφιλείς και εμείς συγκεντρώσαμε για εσάς, όσα θέλετε να ξέρετε για εκείνη!

Μαρία Αντωνά: Το βιογραφικό, οι σπουδές και η ηλικία της 

  • Η Μαρία Αντωνά γεννήθηκε στις 30 Ιανουαρίου, η ηλικία της είναι 34 ετών και η καταγωγή της είναι από την Θεσσαλονίκη.
  • Οι σπουδές της, δεν έχουν καμία σχέση με την τηλεόραση και τον χώρο του θεάματος μιας και είναι πτυχιούχος Λογιστικής και Αεροσυνοδού.

  • Η ενασχόλησή της με τη μουσική ξεκίνησε κατά τη διάρκεια των φοιτητικών της χρόνων και το 2011 παρακολούθησε σεμινάρια για 
  • Djing.
  • Σύντομα ξεχώρισε και μάλιστα το 2016 ήταν υποψήφια για τις top 100 γυναίκες DJs παγκοσμίως του περιοδικού «DJane mag».

Διαβάστε επίσης: Μαρία Αντωνά: Η αποκάλυψη για την παρενόχληση από γνωστό τραγουδιστή

Η Μαρία Αντωνά εργάζεται ως ραδιοφωνική παραγωγός από την ηλικία των 21 ετών.

  • Τηλεοπτικά τη γνωρίσαμε ως το κορίτσι του Τζόκερ, ενώ στη συνέχεια συνεργάστηκε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή «Happy Day» στον Alpha και αργότερα ανήκε στην ομάδα της εκπομπής «ΣουΚου Family» με την Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη στο ΣΚΑΪ.
  • Φέτος είναι μέρος της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» στο Open με παρουσιάστρια τη Μπέττυ Μαγγίρα.

Μαρία Αντωνά: Ο έρωτας και η σχέση με τον Άρη Σοϊλέδη

Η Μαρία Αντώνα είναι πολύ ευτυχισμένη στην προσωπική της ζωή μιας και είναι ζευγάρι με τον Άρη Σοϊλέδη. Η σχέση τους μετράει περίπου 3 χρόνια και μάλιστα οι δυο τους, αναμένεται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μαρία Αντωνά: Η πρόταση γάμου

Τον Ιούλιο του 2021, ο γνωστός ποδοσφαιριστής έκανε πρόταση γάμου στην εκλεκτή της καρδιάς του με μια πολύ όμορφη έκπληξη. 
Η Μαρία Αντωνά, είχε βρεθεί καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show και είχε μιλήσει για τη σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη, αλλά και την πρόταση γάμου που της είχε κάνει.

«Είχα μείνει έκπληκτη, δεν απάντησα αλλά το πήρα το δαχτυλίδι. Εντάξει, “Ναι” είπα δεν χρειάστηκε βέβαια να το πω, αλλά το ένιωσα. Δεν απάντησα αλλά ήταν όλα πολύ συγκινητικά. Δεν έχω απαντήσει ακόμα και δεν με ρώτησε ξανά. Οργάνωσε ένα σαν boat event, το οποίο έγινε σε ένα σκάφος νότια της Αθήνας. Ουσιαστικά πήγαμε για να βρούμε κάποιους φίλους που είχε να μιλήσει για δουλειά. Βέβαια εγώ τα είχα καταλάβει σχεδόν όλα, αλλά μέχρι εκεί που έφτασα έκανα ότι δεν καταλαβαίνω. Ο Άρης έχει ένα πράγμα το οποίο το βλέπω και μέσα στο παιχνίδι. Είναι από τους ανθρώπους που δεν μπορεί να πει ψέματα. Το μόνο που δεν είχα καταλάβει ήταν πώς θα έρθει το δαχτυλίδι το οποίο ήρθε τελικά με ένα drone. Όταν γυρίσει από το Survivor θα παντρευτούμε», είπε η Μαρία Αντωνά, η οποία στο ενδεχόμενο να αποκτήσουν παιδί, εξήγησε: «Έχω μεγαλώσει σε μια οικογένεια που με την αδερφούλα μου την μικρή είχα 12 χρόνια διαφορά. Οπότε μεγαλώνοντας μαζί της ήταν ήδη σαν να έχω ένα παιδί κι εγώ, να μεγαλώνω ένα παιδί. Το να κάνω οικογένεια και να έχω παιδάκια μέσα στο σπίτι, είναι πολύ ωραία όλα αυτά στο μυαλό μου».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR