counter

Μαρία Αναστασοπούλου & Δημήτρης Πανόπουλος: Το κοινό πάρτι γενεθλίων τους, οι θεματικές τούρτες και οι επώνυμοι καλεσμένοι τους

Μαρία Αναστασοπούλου & Δημήτρης Πανόπουλος: Το κοινό πάρτι γενεθλίων τους, οι θεματικές τούρτες και οι  επώνυμοι καλεσμένοι τους
Μαρία Αναστασοπούλου & Δημήτρης Πανόπουλος: Το κοινό πάρτι γενεθλίων τους, οι θεματικές τούρτες και οι επώνυμοι καλεσμένοι τους

 Ένα κοινό πάρτι υπερπαραγωγή οργάνωσαν η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Δημήτρης Πανόπουλος το βράδυ του Σαββάτου 28/10 για τα γενέθλιά τους.

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 και ο δημοσιογράφος του «Καλύτερα δε γίνεται» συνεργαζόταν χρόνια στον ΣΚΑΙ και από τότε έχουν διατηρήσει μια πολύ στενή φιλία.

Μαρία Αναστασοπούλου & Δημήτρης Πανόπουλος - Το κοινό πάρτι γενέθλιών τους

Το πάρτι είχε θέμα total black γι’ αυτό και οι καλεσμένοι φορούσαν αποχρώσεις του μαύρου!

Δείτε επίσης - Μαρία Αναστασοπούλου: Η εξομολόγηση για τον σύντροφό της, Γιάννη Κολοκυθά - "Η οικογένεια χωράει στο πρόγραμμά μου"

 Το παρών στην όμορφη βραδιά έδωσαν όπως έγινε γνωστό μέσα από φωτογραφίες που δημοσιευτήκαν στα social media συνεργάτες της Μαρίας Αναστασοπούλου από τον ΑΝΤ1 και από τον ΣΚΑΙ αλλά και πρόσωπα από τον πολιτικό χώρο.

Από την βραδιά γενεθλίων δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι συνεργάτες του Δημήτρη Πανόπουλου από το «Καλύτερα δε γίνεται» με τους οποίους έχει φιλικές σχέσεις και εκτός πλατό!

Το FTHIS.GR σας εξασφάλισε όμως και τις συμβολικές τούρτες που είχαν στο πάρτι τους οι εορτάζοντες οι οποίες όπως θα δείτε παρακάτω είναι εμπνευσμένες από το επάγγελμά τους.

Συγκεκριμένα, τόσο η Μαρία Αναστασοπούλου όσο και ο Δημήτρης Πανόπουλος έσβησαν δύο πεντανόστιμα, διώροφα σοκολατένια κέικς τα οποία έχουν επάνω ένα μικρόφωνο, μία κάμερα και ένα πρωτοσέλιδο εφημερίδας που πρωταγωνιστούν οι ίδιοι!

Δείτε τα στιγμιότυπα από το πάρτι γενεθλίων του Δημήτρη Πανόπουλου και της Μαρίας Αναστασοπούλου:

 

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας - @panagiotis_ruff

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR