counter

Μάρα Δαρμουσλή: Ο λόγος που δεν έχει βαφτίσει ακόμα τον δεύτερο γιο της και το ενδεχόμενο απόκτησης κι άλλου παιδιού

Μάρα Δαρμουσλή: Ο λόγος που δεν έχει βαφτίσει ακόμα τον δεύτερο γιο της και το ενδεχόμενο απόκτησης κι άλλου παιδιού
Μάρα Δαρμουσλή: Ο λόγος που δεν έχει βαφτίσει ακόμα τον δεύτερο γιο της και το ενδεχόμενο απόκτησης κι άλλου παιδιού

Μια ξεχωριστή φάση στη ζωή της διανύει η Μάρα Δαρμουσλή, καθώς πριν από 1,5 χρόνο έγινε για δεύτερη φορά μαμά.

Η ίδια γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της από τον σύζυγό της, Βασίλη Τσατσάκη.

Η Μάρα Δαρμουσλή μίλησε στην εφημερίδα “RealLife” και τη δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου για τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, τη βάφτισή του και την αποχή της από τη δουλειά.

Δείτε επίσης! Η Μάρα Δαρμουσλή για τη μητρότητα στα 40: “Η εγκυμοσύνη είναι δικαίωμα κάθε γυναίκας”

Όσα είπε η Μάρα Δαρμουσλή

«Η ζωή μου έχει αλλάξει πάρα πολύ, βιώνω ηρεμία και γαλήνη, που έχω να ζήσω ίσως από τα σχολικά μου χρόνια… Σαν να είμαι σε πρόωρη συνταξιοδότηση… Το να μείνω μακριά από τη δουλειά μου ήταν κοινή απόφαση με τον σύζυγό μου διότι είδαμε τα δεδομένα  και τις δυνατότητες και είπαμε ότι αυτή είναι η μόνη λύση. Ήθελα να μεγαλώσω εγώ τον Μιχάλη. Είπα στον σύζυγό μου ότι θέλω να το ζήσω αυτό το παιδί, γιατί τον πρώτο μου γιο, τον Άγγελο, δεν τον έζησα, τότε έτρεχα. Τώρα είπα ότι δεν ήθελα να καταφύγω στη λύση της γυναίκας, ούτε να είμαι με το άγχος του πότε θα επιστρέψω στη δουλειά», εξομολογήθηκε η Μάρα Δαρμουσλή.

«Έχω αναθεωρήσει τα πάντα ακόμη και σε πρακτικά ζητήματα. Με το που γεννήθηκε ο μικρός μου είπαν στο μαιευτήριο, ό,τι ξέρω να το ξεχάσω. Τώρα λέμε “πρώτη φορά ξανά μαμά”. Είμαι και εγώ διαφορετική πλέον. Τον μεγάλο τον μεγάλωσα με κρέμα και γάλα ξένο, έδινε σίγουρα ζάχαρη από νωρίς, ενώ τώρα τα μεγαλώνουμε με σπόρους Chia και μαγιά», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Μάρα Δαρμουσλή.

Όσο για το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού, η Μάρα Δαρμουσλή απάντησε, «Υπό άλλες συνθήκες ίσως να το σκεφτόμουν, αλλά τώρα όχι, γιατί δεν θα είναι καλή ψυχική μου υγεία».

Αναφορικά με τη βάπτιση του γιου της η Μάρα Δαρμουσλή αποκάλυψε: «Η ονοματοδοσία κατά το ήμισυ έχει ολοκληρωθεί. Η βάπτιση καθυστέρησε, γιατί είχα κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου, είχαμε και κάποιες ατυχίες με το μαγαζί και κάπως έτσι πήγαμε πίσω. Το μυστήριο πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί στη Μάνη το επόμενο καλοκαίρι για να το συνδυάσουμε με διακοπές. Θα μας άρεσε όλοι να γίνει παραδοσιακά. Σκεφτόμαστε σοβαρά και την Κρήτη. Βασικά θέλουμε να έρθουν οι φίλοι μας και να περάσουμε όμορφα όλοι μαζί. Όσο για τους κουμπάρους σίγουρα θα είναι άνθρωποι που είναι κοντά στο παιδί μας, με τους οποίους έχουμε ουσιαστική σχέση».

*Πηγή φωτογραφιών: Instagram @maradarmousli

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR