counter

Μάνος Πετούσης: Η τηλεοπτική επιστροφή με τον "Σασμό" και η απάντηση για τον τρίτο κύκλο της σειράς

Μάνος Πετούσης: Η τηλεοπτική επιστροφή με τον "Σασμό" και η απάντηση για τον τρίτο κύκλο της σειράς
Μάνος Πετούσης: Η τηλεοπτική επιστροφή με τον "Σασμό" και η απάντηση για τον τρίτο κύκλο της σειράς

Στο περιοδικό “7 Μερες Tv” και στον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα μίλησε ο Μάνος Πετούσης, λίγο πριν την ολοκλήρωση της δεύτερης σεζόν της δραματικής σειράς του Alpha, “Σασμός”.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην τηλεόραση μετά από δώδεκα χρόνια, ενώ απάντησε αν θα δούμε τον “Δημήτρη” στον επόμενο κύκλο.

Δείτε επίσης! Σασμός: Ο Στρατής Χατζησταματίου έδωσε ένα "δυνατό" spoiler για το τέλος του β’ κύκλου

Σασμός – Όσα είπε ο Μάνος Πετούσης

Φέτος, με τον “Σασμό” επιστρέψατε στη μικρή οθόνη έπειτα από δωδεκαετή απουσία. Τι σας πρόσφερε αυτή η σειρά;

Γέμισα τις μπαταρίες μου και την ψυχή μου με όμορφα συναισθήματα. Όταν είσαι ηθοποιός, η ευκαιρία που σου δίνει ένας ρόλος είναι, μέσω αυτού, να έρθουν στην επιφάνεια κομμάτια δικά σου, της ψυχής σου, συναισθήματα τα οποία κάτω από άλλες συνθήκες δεν είναι εύκολο να εκφράσεις. Με έναν τρόπο, όλο αυτό το πράγμα είναι ένα άδειασμα.

Με βοήθησε στο να ξαλαφρώσω, να μιλήσω με τα λόγια της ψυχής μου, συν του ότι συνάντησα ανθρώπους που εκτιμούσα και εκτιμώ βαθιά όπως τον Στέλιο Μάινα, τη Γιώτα Φέστα, τη Μαρία Πρωτόπαππα. Είναι δώρο το να βρίσκεσαι στα ίδια πλατό με συναδέλφους που έχεις στην καρδιά σου.

Ο χαρακτήρας του Δημήτρη θα υπάρχει την επόμενη σεζόν;

Λογικά ο ρόλος θα συνεχιστεί. Ένας γιατρός στις καθημερινές σειρές χρειάζεται, βοηθάει πολύ. Δεν το ξέρω όμως. Κανένας ηθοποιός δεν έχει κλείσει για την επόμενη σεζόν. Έχει γίνει μια ανακοίνωση ότι θα συνεχιστεί η σειρά αλλά ακόμη είμαστε σε γυρίσματα. Περιμένουν να ολοκληρωθεί ο κύκλος και έπειτα να δουν πως θα εξελιχθεί η πλοκή την επόμενη σεζόν και ποιοι ήρωες θα συνεχίσουν. Από ότι ακούγεται γενικότερα, χωρίς να είναι επίσημο, οι περισσότεροι θα συνεχίσουν.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR