counter

Μάνος Παπαγιάννης: Η αντίδραση του ηθοποιού στο άκουσμα ότι συνάδελφός του τον κατονομάζει σε δική της υπόθεση

Η Σοφία Παυλίδου και ο Μάνος Παπαγιάννης θα συναντηθούν σε λίγο καιρό στα δικαστήρια, ώστε να διαλευκανθεί η πολύκροτη υπόθεση.

Στο Πρωινό της Τετάρτης, ωστόσο, η Κέλλυ Χεινοπώρου αποκάλυψε πως ανάμεσα στους μάρτυρες υπεράσπισης της Σοφίας Παυλίδου υπάρχει μία πολύ γνωστή ηθοποιός, που αναμένεται να βάλει «φωτιά» στην υπόθεση. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως έχει επίσης υπάρξει θύμα του Μάνου Παπαγιάννη.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, είχε δεχτεί επίθεση βιαιοπραγίας από τον Μάνο Παπαγιάννη στο πλαίσιο παλαιότερης συνεργασίας τους, παρουσία και άλλων συναδέλφων τους.

Σε συνέχεια του χθεσινού της ρεπορτάζ, η Κέλλυ Χεινοπώρου αποκάλυψε την Πέμπτη, πως ο Μάνος Παπαγιάννης γνωρίζει για την υπόθεση και έχει μηνύσει τη συγκεκριμένη ηθοποιό. Παράλληλα ο ηθοποιός υποστηρίζει πως δεν υπήρξε σωματική βία, αλλά παραδέχεται πως υπήρξε φραστική αντιπαράθεση με τη συνάδελφό του μέσα στο βαν, κατά της διάρκεια της περιοδείας. Ο Μάνος Παπαγιάννης έχει μηνύσει για «ψευδορκία μάρτυρα» παράλληλα και τους τέσσερις ηθοποιούς που θα καταθέσουν υπέρ της Σοφίας Παυλίδου.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο παραπάνω βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR