counter

Μάνος Γαβράς: Ο λόγος που άλλαξε το επίθετό του, η συνεργασία με την Τζένιφερ Λόπεζ και ο θάνατος του πατέρα του

Μάνος Γαβράς: Ο λόγος που άλλαξε το επίθετό του, η συνεργασία με την Τζένιφερ Λόπεζ και ο θάνατος του πατέρα του
Μάνος Γαβράς: Ο λόγος που άλλαξε το επίθετό του, η συνεργασία με την Τζένιφερ Λόπεζ και ο θάνατος του πατέρα του

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega καλημέρα» και την Ελένη Ευσταθίου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη ο Μάνος Γαβράς. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον θάνατο του πατέρα του, τον λόγο που άλλαξε το επίθετό του, τη ζωή του στην Αμερική, τις γνωριμίες με μεγάλους σταρ, αλλά και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε.

«Το επώνυμό μου είναι Γαβριδάκης και μου το άλλαξαν οι ατζέντηδες στην Αμερική. Μου ζήτησαν να ειναι πιο εύκολο και πιο μικρό για να μπορούν να το πουν. Τελευταία μου συμμετοχή ήταν στην ταινία “Ο άνθρωπος του Θεού”. Νόμιζα ότι θα έχει συγκεκριμένο κοινό, αλλά έσπασε τα ταμεία. Δεν πιστεύω στο Θεό, αλλά στο καλό. Δεν κρίνω κάποιον, αρκεί να υπηρετεί το καλό», είπε αρχικά ο Μάνος Γαβράς.

Σχετικά με τη ζωή του στην Αμερική ο ηθοποιός αποκάλυψε: Στην αρχή ήταν πολύ δύσκολα. Δεν είχα καλύψει τα έξοδα μου. Έπρεπε να βρω δουλειά, αλλά δεν είχα χαρτιά. Δούλεψα στην Αμερική ως μουσικός, ως μπάρμαν, σερβιτόρος και πορτιέρης. Μετά από 10 μέρες έκλεισα τον πρώτο μου ρόλο στο Broadway.

Ξεχωρίζω τη συνεργασία μου με τη Τζένιφερ Λόπεζ, ήταν πολύ καλή. Πάντα θα την αναφέρω. Στο Glee ήταν επίσης πολύ ωραία συνεργασία. Το ήξερα αλλά δεν το είχα δει ποτέ. Η Τζένιφερ Λόπεζ ήταν υπερβολικά φιλική, προσιτή και απλή. Ο σταρ που σε κάνει να νιώθεις άβολα είναι ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Είχα γνωρίσει και τον Αλ Πατσίνο, και ήταν πολύ εξωστρεφής και φιλικός».

Για τις δύσκολες στιγμές στη ζωή του ο Μάνος Γαβράς ανέφερε: «Φυσικά και έφτασα στα όριά μου να τα παρατήσω πολλές φορές. Οι δύο δυσκολότερες στιγμές στη ζωή μου ήταν στην Αμερική. Ένιωθα ότι κατέστρεψα τη ζωή μου και δε θα κάνω τίποτα για τη φιλοδοξία μου. Η απώλεια του πατέρα μου ήταν μια πρωτόγνωρη διαδικασία, πρώτη φορά χάνω κάποιον δικό μου. Τον έχασα και ξαφνικά. Αλλάζει τη θέση σου στη ζωή. Πάντα ήσουν ο γιος κάποιου. Ένα βάρος που κουβαλάω είναι ότι ο πατέρας μου “έφυγε” και είχα να τον δω ένα χρόνο λόγω κορονοϊού. Απέφευγα να πάω στην Κρήτη γιατί φοβόμουν».

Τέλος αναφερόμενος στα παιδικά βιβλία που έγραψε και την προσωπική του ζωή, ο Μάνος Γαβράς είπε ότι «ήθελα να επικοινωνήσω με τη νέα γενιά, τα παιδιά. Θα γίνω πατέρας σύντομα πιστεύω. Σκέφτομαι το μπαμπάς περισσότερο, όχι το σύζυγος».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR