counter

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: Η απάντηση μετά τις αντιδράσεις για την ανάρτησή του με Κασσελάκη, Τάιλερ και Κραουνάκη

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: Η απάντηση μετά τις αντιδράσεις για την ανάρτησή του με Κασσελάκη, Τάιλερ και Κραουνάκη
Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: Η απάντηση μετά τις αντιδράσεις για την ανάρτησή του με Κασσελάκη, Τάιλερ και Κραουνάκη

Αντιδράσεις προκάλεσε στα social media η ανάρτηση που έκανε χθες Τρίτη (17/10) ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος για τον Στέφανο Κασσελάκη, τον σύντροφό του Τάιλερ και τον Σταμάτη Κραουνάκη.

Η ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου

Συγκεκριμένα, o γνωστός δημοσιογράφος δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter μια φωτογραφία από τη συναυλία του μουσικοσυνθέτη στο Ηρώδειο, στην οποία παρευρέθηκαν ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με τον σύντροφό του και φωτογραφήθηκαν μαζί.

«Έχω την αίσθηση ότι βρέθηκε επιτέλους η παρένθετη μητέρα», σχολίασε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με αφορμή τις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη για την επιθυμία του να αποκτήσει δύο αγόρια με τον Τάιλερ, μέσω παρένθετης μητέρας.

Μάλιστα, ο Σταμάτης Κραουνάκης έδωσε τη δική του απάντηση στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, επισημαίνοντας πως κάποιοι τον προτρέπουν να κάνει μήνυση. Δείτε ΕΔΩ!

Η απάντηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στις αντιδράσεις για την ανάρτησή του

Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έκανε μια νέα ανάρτηση, δημοσιεύοντας ένα βίντεο με ένα κοριτσάκι από την Παλαιστίνη όπου παρακαλάει να απελευθερώσουν τον 10χρονο αδελφό της. 

«Αυτή η ανάρτηση σας πόνεσε καθάρματα κι όχι του Κασσελάκη κι επειδή σας ξέρω από παλιά την πέσατε στους χαρακτηρισμούς ομοφοβικός κλπ. Γι’ αυτήν την ανάρτηση κουβέντα για την παρένθετη μητέρα χαμός. Πείτε λοιπόν στα αφεντικά σας ότι αυτή η ανάρτηση με το κοριτσάκι της Παλαιστίνης θα ανεβαίνει κάθε μέρα. Είσαστε βρομεροί και τρισάθλιοι», έγραψε.

Μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, "T-Live", ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος κάνει λόγο για μία ανάρτηση με χιουμοριστική διάθεση, δηλώνοντας έτοιμος να πάρει τη θέση του Σταμάτη Κραουνάκη ως παρένθετος πατέρας: «Επειδή είμαι λάτρης του εθελοντισμού, διατίθεμαι ως παρένθετος πατέρας».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή φωτογραφιών: PapadakisPress

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR