counter

Μάκης Δημάκης: Αποχώρησε από το σχήμα που εμφανιζόταν! Η απάντηση της Σάσας Μπάστα

Μάκης Δημάκης: Αποχώρησε από το σχήμα που εμφανιζόταν! Η απάντηση της Σάσας Μπάστα
Μάκης Δημάκης: Αποχώρησε από το σχήμα που εμφανιζόταν! Η απάντηση της Σάσας Μπάστα

Πριν από λίγο καιρό ο Μάκης Δημάκης αποχώρησε ξαφνικά από το σχήμα που εμφανιζόταν μαζί με τη Σάσα Μπάστα, τον Ζαφείρη Μελά και την Τζένη Κατσίγιαννη.

Μάλιστα, τα σενάρια για την αποχώρηση του Μάκη Δημάκη ήταν πολλά.

Η Σάσα Μπάστα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” και τον Σαράντη Μαριεττή και απάντησε για το τέλος της συνεργασίας της με τον Μάκη Δημάκη.

Δείτε επίσης! Σάσα Μπάστα: Τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της και η απάντηση όταν ρωτήθηκε για τις πλαστικές

Όσα είπε η Σάσα Μπάστα

«Δεν ζήτησα περισσότερο χρόνο στο πρόγραμμα. Αν έκανα παραπάνω πρόγραμμα, δε θα επηρεαζόταν μόνο ο κύριος Δημάκης, αλλά και ο κύριος Μελάς και η κυρία Κατσίγιαννη. Για την ιστορία όμως, ο κύριος Δημάκης, δεν έβγαινε μετά από εμένα στο πρόγραμμα. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Εγώ θα κάνω ό,τι μου πεις, αυτή είναι η δουλειά μου.

Δε κάθομαι να μετρήσω αν εγώ πήρα 2 λουλούδια και εσύ 3. Είναι μικρότητες αυτές. Δεν έχουμε μιλήσει με τον κύριο Δημάκη, γιατί και εγώ απουσίαζα και το είδα στις τηλεοράσεις. Δεν πρόλαβα να επικοινωνήσω μαζί του γιατί έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Το σχήμα για τις κακές τις γλώσσες συνεχίζει κανονικά, ο κύριος Μελάς, η κυρία Κατσίγιαννη και εγώ.Μου έχουν τύχει και στο παρελθόν παρόμοια σκηνικά αλλά τα αντιμετωπίζω όλα με χιούμορ και χαμόγελο.

Από τότε που με θυμάμαι, με χωρίζουν. Και μόνη μου όταν ήμουν, με χωρίζανε. Θα ήθελα και δεύτερο και τρίτο παιδί», είπε η Σάσα Μπάστα.

«Έχω ζήσει “ωραίες” καταστάσεις με εμμονικό θαυμαστή… Γι’ αυτό πήρα αλεξίσφαιρο αυτοκίνητο. Έχω δεχτεί και ανήθικες προτάσεις αλλά το θέμα είναι εσύ πως θα το διαχειριστείς», είπε ακόμη η Σάσα Μπάστα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

«Είναι ντροπή και αίσχος τα σχόλια που έκαναν στη Βανδή για το ντύσιμό της. Έχω ακούσει σχόλια για το ντύσιμο μου από τότε που έγινα μαμά. Όταν ήμουν στη Φάρμα σχολίαζαν το ότι έβγαινα με το μαγιό. Πως θα έκανα μπάνιο; Πάνω από όλα είμαι μητέρα, άλλα δεν ξεχνάω ότι είμαι και γυναίκα. Με έχουν φλερτάρει μπροστά στον σύζυγό μου, αλλά τους έβαλα στη θέση τους», πρόσθεσε η Σάσα Μπάστα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή φωτογραφιών: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR