counter

Σάσα Μπάστα: Τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της και η απάντηση όταν ρωτήθηκε για τις πλαστικές

Σάσα Μπάστα: Τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της και η απάντηση όταν ρωτήθηκε για τις πλαστικές
Σάσα Μπάστα: Τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της και η απάντηση όταν ρωτήθηκε για τις πλαστικές

Συνέντευξη στην εκπομπή “Mega Kαλημέρα” και την Άννα Ζηρδέλη παραχώρησε η Σάσα Μπάστα. H τραγουδίστρια μίλησε για τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνης, τις φήμες χωρισμού, τον πατέρα της, αλλά και τις αισθητικές επεμβάσεις

Δείτε επίσης - Σάσα Μπάστα: Ξεκαθαρίζει για τις φήμες χωρισμού της από τον σύζυγό της Δημήτρη Κουσαθανά

Όλα όσα είπε η Σάσα Μπάστα

«Άκουσα ότι είχα παρένθετη μητέρα, ότι είναι ντροπή μου, που δεν πήρα 15- 20 κιλά. Πήρα 5,5 κιλά στην εγκυμοσύνη. Είναι το σκαρί μου έτσι και έκανα γυμναστική», είπε η Σάσα Μπάστα και συνέχισε για τις φήμες χωρισμού με τον σύζυγό της:

«Ακούω συχνά ότι χωρίζω, το έχω συνηθίσει και πριν παντρευτώ άκουγα ότι παντρεύομαι. Στον άνδρα μου δεν αρέσει η δημοσιότητα, είναι μακριά. Αντιλαμβάνεται ότι είναι ένα μέρος της δουλειάς μου. Εγώ ξέρω το παιχνίδι πως είναι και μπορώ να το φέρω στα μέτρα μου όποτε θέλω, απλά δεν θέλεις πια».

Η τραγουδίστρια ρωτήθηκε επίσης αν μιλάει για τις πλαστικές επεμβάσεις, με την ίδια να απαντά με χιούμορ: «Αν μιλάω για τις πλαστικές μου; Όχι, έτσι γεννήθηκα. Με τσίμπησε μέλισσα».

Τέλος, όσον αφορά τον πατέρα της η Σάσα Μπάστα είπε: «Για το πιο ακριβοπληρωμένο μου εξώφυλλο πήρα 22.000 ευρώ, το είδε στο Χονγκ Κονγκ ο πατέρας μου και πήρε την μαμά μου. Έπαθε εγκεφαλικό. Επαφές με τον πατέρα μου είχα για τα τυπικά. Μια φορά τον χρόνο και αν. Πέθανε και το έμαθα 2 μήνες μετά, με πήραν για να πληρώσω τα διαδικαστικά».

Δείτε το ακόλουθο βίντεο από την εκπομπή “Mega Kαλημέρα”:

 

Photo Credits - NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR