counter

Μαίρη Χρονοπούλου: Το πρώτο μήνυμα στο Instagram για την περιπέτεια της υγείας της με τον κορονοϊό

Μαίρη Χρονοπούλου: Το πρώτο μήνυμα στο Instagram για την περιπέτεια της υγείας της με τον κορονοϊό
Μαίρη Χρονοπούλου: Το πρώτο μήνυμα στο Instagram για την περιπέτεια της υγείας της με τον κορονοϊό

Δύσκολες ώρες βίωσε η Μαίρη Χρονοπούλου καθώς νόσησε με κορονοϊό και βρισκόταν σε βαριά κατάσταση.

«Ποτέ στη ζωή μου δεν ήμουν χειρότερα! Υπάρχει πιο σκούρο χρώμα από τη μοναξιά; Μαύρο, κατάμαυρο! Είμαι σε μια καραντίνα. Βέβαια, σε μια καραντίνα εννέα στρεμμάτων, 200 ελιών και των λατρεμένων μου ζωντανών, μέσα στον πεντακάθαρο αέρα μου. Βλέπετε, είμαι τυχερή – το σπίτι μου βρίσκεται ακριβώς πάνω σε ένα μπουγάζι. Και έχω πάντα, μα πάντα, αγέρα που τον λατρεύω…Ευτυχώς, η γραμματέας και βοηθός μου, η Νίνο, αρρώστησε ελαφρά, πολύ ελαφρύτερα από εμένα. Κι έτσι μπόρεσε να μου συμπαρασταθεί τέλεια, όπως πάντα. Μοναδική παρηγοριά μου, τα συνεχή και ακατάπαυστα τηλεφωνήματα των φίλων μου» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Το μεσημέρι της Κυριακής 17/7 η Μαίρη Χρονοπούλου δημοσίευσε το πρώτο της μήνυμα στο Instagram που εξηγεί πως είναι η κατάσταση της υγείας της.

Μαίρη Χρονοπούλου - Το πρώτο μήνυμα στο Instagram για την περιπέτεια της υγείας της με τον κορονοϊό – Τι έγραψε;

«Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι περιστοιχισμένοι από οικογένειες. Η δική μου τύχη τα έφερε έτσι ώστε να είμαι μόνη. Εκτός απο 2 αγαπημένες ξαδελφούλες. Τελικά όμως, πιστεύω πως κανείς δεν άκουσε τη φωνή του «αίματος» ποτέ! Έτσι, νιώθω ότι τελικά έχω μια τεράστια (!) οικογένεια. Αυτή των κοντινών μου φίλων κι αυτή των χιλιάδων φίλων που δεν γνωρίζω. Είναι συγκινητική η συμπαράσταση ανθρώπων που δεν συναντηθήκαμε ποτέ, μα που τα ολόθερμα μηνύματά τους -και οι ευχές τους- με έκαναν να νιώσω ότι έχω την πιο πολυμελή οικογένεια. Άγνωστες φίλες και άγνωστοι φίλοι, ευχαριστώ! Ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά! Όλα γίναν ευκολότερα χάρη σε σας. Το ευχαριστώ είναι λίγο! Η αναρρωνύουσα Μαιρούλα σας» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Μαίρης Χρονοπούλου σχετικά με την κατάσταση της υγείας της:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR