counter

Μαίρη Συνατσάκη: “Χειροτερεύουν λέει τα πράγματα στον 8ο και στον 9ο μήνα”

Μαίρη Συνατσάκη: “Χειροτερεύουν λέει τα πράγματα στον 8ο και στον 9ο μήνα”
Μαίρη Συνατσάκη: “Χειροτερεύουν λέει τα πράγματα στον 8ο και στον 9ο μήνα”

Μανούλα για πρώτη φορά θα γίνει η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει τον καρπό του ερωτά της με τον Ίαν Στράτη.

Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας μέσα από τα social media μοιράζεται με τους ακολούθους της στιγμιότυπα της εγκυμοσύνης της, αλλά και τους προβληματισμούς τους.

Το βράδυ της Τετάρτης η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε με ένα instastory πως υποφέρει από αυπνίες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και δέχθηκε πολλά μηνύματα συμπαράστασης από άλλες έγκυες που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.

Δείτε επίσης - Μαίρη Συνατσάκη: Το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της

Η ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη

«Συμπερασματικά από όλα τα μηνύματά σας: Συμβαίνει σε άπειρες έγκυες όλων των μηνών ο διακεκομμένος ύπνος και κυκλοφόρησε πολύ η φήμη ότι την ώρα που συνήθως ξυπνάς τη νύχτα θα είναι και η ώρα που θα ξυπνάει το πιτσίνι αργότερα για μαμ/κακά και νάνι.

 Η φράση ”κοιμήσου τώρα που μπορείς” σπάει σε όλες το νευρικό μας σύστημα. Πρόταση: Να μην ειπωθεί ποτέ ξανά από κανέναν προς κανέναν. Πρόταση: να μην ειπωθεί ποτέ ξανά από κανέναν προς κανέναν. Χειροτερεύουν λέει τα πράγματα στον 8ο και στον 9ο μήνα. Λατρεύω να διαβάζω ότι κάτι χειροτερεύει. Δεν με ενοχλεί τόσο αυτή η κατάσταση του ύπνου. Την θεωρώ όντως κάποιου είδους προετοιμασία για μετά » έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο από το Instagram της Μαίρης Συνατσάκη:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR