counter

Μαίρη Συνατσάκη: Φωτογραφίζει την κόρη της να κάνει τα πρώτα της βήματα!

Μαίρη Συνατσάκη: Φωτογραφίζει την κόρη της να κάνει τα πρώτα της βήματα!
Μαίρη Συνατσάκη: Φωτογραφίζει την κόρη της να κάνει τα πρώτα της βήματα!

Οικογενειακά περνά την Παραμονή Χριστουγέννων η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία μοιράστηκε μάλιστα με τους διαδικτυακούς της ακολούθους μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της.

Όπως βλέπουμε, η ενός έτους Ολίβια κάνει πλέον τα πρώτα της βήματα, ενώ η Μαίρη Συνατσάκη έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: "Κάποια είναι πανέτοιμη για έξοδο παραμονής; Ναι. Είναι. ho ho ho".

Διαβάστε επίσης: Eλεονώρα Mελέτη: "Εγώ με τη Mαίρη Συνατσάκη έχω ένα προσωπικό θέμα το οποίο έχει ξεκινήσει από την ίδια"

Η Μαίρη Συνατσάκη είχε μιλήσει ανοιχτά για τη μητρότητα στις 5 Νοεμβρίου, όταν η κόρη της έγινε 11 μηνών. Η ίδια είχε ανεβάσει ένα βίντεο και είχε γράψει τότε στο Instagram: "11 μήνες με την Ολίβια και για πάντα. Αν κάποιος μου ζητούσε να του εξηγήσω πως νιώθω αυτούς τους μήνες θα του έλεγα μαζεμένα ΟΛΑ τα παραπάνω. Το πρωτότυπο βίντεο ανήκει στην @shawnathemom και το βρήκα στο TikTok πριν λίγο καιρό. Γελούσα και έκλαιγα μαζί μετά από αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα γιατί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάποια με είχε καταλάβει! Συνολικά! Σε όλα τα επίπεδα αυτού του καινούριου ρόλου. Αυτό το βίντεο κατάφερε μέσα σε δευτερόλεπτα να με παρηγορήσει, να μου πάρει τις ενοχές και να μου πει ότι κάνω το καλύτερο που μπορώ.

Ήθελα να υπάρχει άλλη μια εκεί έξω που να το βιώνει έτσι και να μην είμαι η μόνη. Ήθελα να το κάνω στα ελληνικά για να είναι ακόμη πιο οικείο το νόημα του σε όλους όσοι βιώνουν την συνθήκη αυτή και ήταν απελευθερωτικό να αφήσω τον εαυτό μου να ξεστομίσει όλα αυτά δημόσια. Μην αφήσετε κανέναν να σας κάνει να πιστέψετε ότι κάτι που έχει τοοοοση ομορφιά όσο το να μεγαλώνεις ένα παιδί δεν χωράει κανένα αρνητικό συναίσθημα. Όπως και αν περνάς αυτήν την περίοδο μακάρι ποτέ να μην νιώσεις μόνη ή παράλογη ή υπερβολική. Τα καταφέρνουμε".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR