counter

Μαίρη Μηνά: "Φλέρταρα με την επιλόχειο κατάθλιψη - Το παιδί ήρθε χωρίς να το έχουμε προγραμματίσει"

Μαίρη Μηνά: "Φλέρταρα με την επιλόχειο κατάθλιψη - Το παιδί ήρθε χωρίς να το έχουμε προγραμματίσει"
Μαίρη Μηνά: "Φλέρταρα με την επιλόχειο κατάθλιψη - Το παιδί ήρθε χωρίς να το έχουμε προγραμματίσει"

Καλεσμένη στην εκπομπή “Μαμά-δες” βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής 31 Δεκεμβρίου η Μαίρη Μηνά.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στη Τζένη Θεωνά για την περίοδο της εγκυμοσύνης της και το φλερτ που είχε με την επιλόχειο κατάθλιψη μετά τη γέννηση της κόρης της.

Δείτε επίσης! Μαίρη Μηνά: Αποκάλυψε πως είναι ο Μιχάλης Σαράντης σαν πατέρας

Όσα είπε η Μαίρη Μηνά

«Πριν γίνω μαμά σκεφτόμουν “αχ τι ωραία” και αυτό και εκείνο. Όταν όμως έμεινα έγκυος, γιατί από εκεί ξεκινάει η μητρότητα για μένα, όχι μόνο όταν έρχεται το παιδί στον κόσμο, έλεγα στην μητέρα μου “γιατί δεν με προειδοποίησες; Γιατί δεν μου είπες; Γιατί δεν με προστάτευσες;”. Για μένα ήταν μια δύσκολη περίοδος αυτή της εγκυμοσύνης.

Εννοώ όλη αυτή η ορμονική έξαρση και το ότι δεν ήταν κάτι που το είχαμε προγραμματίσει, επειδή δεν είμαι και εγώ άνθρωπος της αλλαγής αλλά μ’ αρέσει πολύ να έχω τον έλεγχο στα πράγματα. Και αν επέλθει μια αλλαγή, θα την έχω επιλέξει και θα την έχω μελετήσει. Ακόμα και αν πάω όμως τυχοδιωκτικά, θα είναι δική μου απόφαση.

Αυτό όμως δεν ήταν καθόλου. Θέλαμε κάποια στιγμή να γίνουμε γονείς αλλά δεν ξέραμε ότι θα είναι αυτή στιγμή. Όταν ήρθε λοιπόν, εγώ πάγωσα, μούδιασα. Δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ και μαζί με όλο αυτό το ορμονικό και τις δικές μου προβλέψεις για το μέλλον, όλα αυτά με πελάγωσαν. Φλέρταρα πάρα πολύ, δεν ξέρω αν συναντήθηκα κιόλας, με την επιλόχειο κατάθλιψη. Είμαι σίγουρη ότι φλέρταρα πάρα πολύ μαζί της.

Στον ερχομό της κόρης μου άλλαξε κάπως το τοπίο γιατί μετατοπίστηκε όλη η προτεραιότητα και έγινε μια βουτιά από όλο αυτό το εγωκεντρικό πράγμα σε εκείνην», είπε η Μαίρη Μηνά.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR