counter

Μαίρη Λίντα: Ο πρόεδρος του Γηροκομείου Αθηνών απαντά στις φήμες για την υγεία της

Μαίρη Λίντα: Ο πρόεδρος του Γηροκομείου Αθηνών απαντά στις φήμες για την υγεία της
Μαίρη Λίντα: Ο πρόεδρος του Γηροκομείου Αθηνών απαντά στις φήμες για την υγεία της

Αναστάτωση προκλήθηκε την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου όταν τον γύρο του διαδίκτυού έκαναν δημοσιεύματα που ήθελαν τη Μαίρη Λίντα να έχει φύγει από τη ζωή.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “ON time” μέσα σε λίγη ώρα ενημερώθηκε και ο πρόεδρος του Γηροκομείου Αθηνών Σπύρος Χαμακιώτης, όπου τα τελευταία χρόνια φιλοξενείται η Μαίρη Λίντα. Ο ίδιος επικοινώνησε αμέσως με τον παθολόγο Κωνσταντίνο Ρουσάκη και την υπεύθυνη των κοινωνικών υπηρεσιών του γηροκομείου Όλγα Χαραλαμποπούλου, οι οποίοι τον διαβεβαίωσαν ότι η σπουδαία τραγουδίστρια είναι μια χαρά.

«Χαίρει άκρας υγείας. Η Μαίρη Λίντα δεν έχει κανένα πρόβλημα. Εξαιρετικά καλά. Πάντα χαρούμενη, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη», είπε στην “ΟΝ time” και τη Σάσα Σταμάτη ο πρόεδρος του γηροκομείου.

Δείτε επίσης! "Λύγισε" on camera η Μαίρη Λίντα μέσα από το Γηρoκομείο Αθηνών

Το ξέσπασμα του Σπύρου Μπιμπίλα για τα δημοσιεύματα για τη Μαίρη Λίντα

Μάλιστα, και ο Σπύρος Μπιμπίλας με μια ανάρτηση – ξέσπασμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση της και να ξεκαθαρίσει πως η Μαίρη Λίντα είναι μια χαρά.

«Όσοι διαδίδουν ότι η αγαπημένη μας σπουδαία τραγουδίστρια Μαίρη Λίντα έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, ας σταματήσουν. Η Μαίρη Λίντα χαίρει άκρας υγείας στο Γηροκομείο Αθηνών», έγραψε χαρακτηριστικά ο βουλευτής και πρόεδρος του ΣΕΗ

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR