counter

MadWalk 2022: Λαμπερές παρουσίες στο κόκκινο χαλί (Φωτογραφίες)

MadWalk 2022: Λαμπερές παρουσίες στο κόκκινο χαλί (Φωτογραφίες)
MadWalk 2022: Λαμπερές παρουσίες στο κόκκινο χαλί (Φωτογραφίες)

Το βράδυ της Τρίτης η μεγάλη γιορτή της μόδας και της μουσικής, το MadWalk πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο.

Για 12η συνεχόμενη χρονιά ο μοναδικός θεσμός στη χώρα που ενώνει με κύρος τη μουσική με τη μόδα επιφυλάσσει ξεχωριστά κι εντυπωσιακά catwalks & performances από αγαπημένους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και εντυπωσιακές δημιουργίες από κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές και fashion brands. Αξίζει να σημειωθεί πως παρουσιάστρια της βραδιάς είναι η Μαριέττα Χρουσαλά.

Δείτε επίσης - Madwalk 2022: Η ανακοίνωση του Mega για το show με παρουσιάστρια τη Μαριέττα Χρουσαλά

MadWalk – Λαμπερές παρουσίες στο κόκκινο χαλί

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR βρέθηκε στο Tae Kwon Do και απαθανάτισε τους λαμπερούς καλεσμένους που πόζαραν χαλαροί και ευδιάθετοι κατά την είσοδό τους και πριν την έναρξη του show.

Ανάμεσά τους οι: Βρισηίδα Ανδριώτου, Περικλής Κονδυλάτος, Kid Moxie, Βασίλης Ζούλιας, Kings, Antigoni Buxton, Alcatrash, Καλομοίρα, Marseaux, Ορσαλία Παρθένη, Ζόζεφιν, Έλενα Γαλύφα, Θέμης Γεωργαντάς, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Βενετία Καμάρα, Μαρία Σολωμού, Mente Fuerte, Νίκη Λάμη, Δήμος Αναστασιάδης, Ρένος Ρώτας, Good Job Nicky, Daphne Lawrence, Αναστασία, Ασπα, Ιωάννα Σαρρή, Ειρήνη Παπαδοπούλου αλλά και η παρουσιάστρια Μαριέττα Χρουσαλά.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από το κόκκινο χαλί:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR