counter

Μάθιου Πέρι: Συγκινεί το αντίο της Φοίβης από τα Φιλαράκια! Η ανάρτηση της Λίζα Κούντροου

Μάθιου Πέρι: Συγκινεί το αντίο της Φοίβης από τα Φιλαράκια! Η ανάρτηση της Λίζα Κούντροου
Μάθιου Πέρι: Συγκινεί το αντίο της Φοίβης από τα Φιλαράκια! Η ανάρτηση της Λίζα Κούντροου

Τη σιωπή τους έσπασαν τα Φιλαράκια μετά τον ξαφνικό χαμό του Μάθιου Πέρι. Μετά τον Ματ ΛεΜπλανκ, την Κόρτνεϊ Κοξ, την Τζένιφερ Άνιστον και τον Ντέιβιντ Σουίμερ, η Λίζα Κούντροου θέλησε και αυτή με τη σειρά της να αποχαιρετήσει τον συνάδερφό της και φίλο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η "Φοίβη", λοιπόν, από τα Φιλαράκια κοινοποίησε μια φωτογραφία της με τον Μάθιου Πέρι, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών και τον ευχαρίστησε για όλες τις όμορφες στιγμές που πέρασαν μαζί.

Διαβάστε επίσης! Μάθιου Πέρι: Συγκινεί το αντίο της Τζένιφερ Άνιστον - Το μήνυμα που της είχε στείλει

Η Λίζα Κούντροου αποχαιρετά τον Μάθιου Πέρι

«Στο "Πυροβόλησε τον πιλότο", τα "Φιλαράκια" και αμέσως μετά, βρεθήκαμε στο Upfronts του NBC. Μετά... Μας πρότεινες να παίξουμε πόκερ και το έκανες τόσο διασκεδαστικό, ενώ αρχικά δεθήκαμε. Σ' ευχαριστώ γι' αυτό. Σε ευχαριστώ που με έκανες να γελάσω τόσο πολύ με κάτι που είπες, που οι μύες μου πονούσαν και τα δάκρυα έτρεχαν στο πρόσωπό μου κάθε μέρα. Σ' ευχαριστώ για την ανοιχτή καρδιά σου σε μια σχέση με έξι τρόπους που απαιτούσε συμβιβασμούς.

Και πολλές "συζητήσεις". Σ' ευχαριστώ που εμφανιζόσουν στη δουλειά, όταν δεν ήσουν καλά και μετά, ήσουν εντελώς λαμπρός. Σ' ευχαριστώ για τα καλύτερα 10 χρόνια που μπορεί να έχει κάποιος. Σε ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκες. Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έμαθα για την ευγνωμοσύνη και την αγάπη μέσα από τη γνωριμία μου μαζί σου.Σε ευχαριστώ για τον χρόνο που πέρασα μαζί σου, Μάθιου», έγραψε η "Φοίβη" για τον αγαπημένο της "Τσάντλερ". 

 

Photo Credits: Zuma Press

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR