counter

"Λύγισε" η Σίσσυ Χρηστίδου για τον θάνατο της μαμάς της! Η συγκίνηση της Ελένης Μενεγάκη

Την Παρασκευή 22/9 στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε καλεσμένη η Σίσσυ Χρηστίδου.

Οι δύο γυναίκες είχαν μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση ενώ η παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και πάλι» μιλώντας για τον θάνατο της μητέρας της δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκριά της.

Από την εξομολόγηση της Σίσσυς Χρηστίδου συγκινήθηκε όμως και η Ελένη Μενεγάκη η οποία άκουγε με προσήλωση τα λόγια της καλεσμένης της.

Η συγκίνηση της Ελένης Μενεγάκη με τα λόγια της Σίσσυς Χρηστίδου για τον θάνατο της μητέρας της

«Όταν έχασα τη μαμά την στιγμή εκείνη γιατί ήμασταν εκεί δίπλα της και εγώ και ο Γιάννης και αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή που ήμουν εκεί γιατί ήταν Παρασκευή… κανονικά την άλλη μέρα είχα εκπομπή οπότε με τη βραδινή πτήση στις 12:00 το βράδυ είχα κανονίσει να φύγω. Ήταν θέμα λίγων ωρών αλλά ήμουν εκεί γιατί ήταν και τα γενέθλια του μπαμπά μου... Αφού έφυγε ήταν μία πολύ ήρεμη στιγμή, γενικά έγινε πολύ ομαλά, ήμασταν και οι τρεις μαζί της και αγκαλιά της και μετά σηκώθηκα και κοίταξα και είπα “στέκομαι ακόμα, στέκομαι” Πίστευα ότι δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω αυτό. Στάθηκα και με έκανε να νιώσω πάρα πολύ δυνατή εκείνη η στιγμή μετά έπρεπε να ζήσω όλη την ιστορία όπως κάθε άνθρωπος την ζει αλλά επειδή είχα περάσει πάρα πολύ πόνο προηγουμένως και είχα μεγάλη ανακούφιση από τον πόνο που γλίτωσε η ίδια ότι σταμάτησε να υποφέρει εκείνη η στιγμή ήταν μαγική και για τους τρεις μας που μείναμε πίσω και την ζήσαμε. Κάναμε πολύ ώρα περίπου δύο ώρες να φωνάξουμε τους γιατρούς ήμασταν εκεί στο δωμάτιο» εξομολογήθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου μη μπορώντας να συγκρατήσει την συγκίνησή της.

«Δυστυχώς θα πω… οι ασθένειες σου δίνουν αυτή την ευκαιρία Ελένη, όταν ένας θάνατος είναι ξαφνικός, την σκέψη αυτή την έχω κάνει πάρα πολλές φορές, “αν φύγει ξαφνικά πως εγώ θα το είχα ντιλάρει;”. Η ασθένεια λοιπόν σου δίνει αυτό το χρόνο που είναι πάρα πολύ σκληρός γιατί την ώρα που θες να πεις πράγματα στον άνθρωπο που αγαπάς νιώθεις το ρολόι να χτυπάει και φοβάσαι να του τα πεις γιατί αντιλαμβάνεται γιατί το λες και δεν θες να το περάσεις αυτό φόβο.

Δείτε επίσης - Σίσσυ Χρηστίδου για διαζύγιο από Μαραντίνη: "Στο δικό μου το μυαλό θεωρούσα πως είναι όλα προφανή"

Σε όλη αυτή τη διαδρομή σκεφτόμουν ότι θα ήθελα να είχαν κάνει τα δικά μου παιδιά τι θα ήθελα εγώ να ακούσω… ότι τίποτα δεν είναι αυτονόητο χαμογελούσα μέχρι και την τελευταία μέρα για να μη στεναχωρηθούμε, ήταν ένας άνθρωπος που ποτέ δεν μου είπε “έλα” ποτέ δεν με κάλεσε… ήταν ένας άνθρωπος που δεν ήθελε πρώτα να γίνεται βάρος» ανέφερε η παρουσιάστρια και η Ελένη Μενεγάκη συγκινήθηκε με όσα άκουσε.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο το σχετικό στιγμιότυπο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR