counter

"Λύγισε" η Μπέττυ Μαγγίρα: "Κανένας άνθρωπος δεν αξίζει να το βιώνει αυτό"

"Λύγισε" η Μπέττυ Μαγγίρα: "Κανένας άνθρωπος δεν αξίζει να το βιώνει αυτό"
"Λύγισε" η Μπέττυ Μαγγίρα: "Κανένας άνθρωπος δεν αξίζει να το βιώνει αυτό"

Η Μπέττυ Μαγγίρα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Status του «AstraTV» με τον Κωνσταντίνο Καμέα και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Μέσα σε όλα η παρουσιάστρια του Open μίλησε για τον χαμό της μητέρας της μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της!

Όσα είπε η Μπέττυ Μαγγίρα για την μαμά της

«Ο πόνος ήταν πολύ μεγάλος απλά δεν ήταν ξαφνικό, το περιμέναμε. Δεν είναι ωραίο να βλέπεις τον άνθρωπό σου να φτάνει σε αυτή την εικόνα. Κανένας άνθρωπος δεν αξίζει να το βιώνει αυτό. Έπασχε από άνοια. Πριν φτάσει σε τόσο ακραίο στάδιο, το είχε καταλάβει και μου το είχε πει» είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Δείτε επίσης - Μπέττυ Μαγγίρα: Το σχόλιο που έλαβε και εκείνη για τις πλαστικές μετά την Κατερίνα Καινούργιου

«Αυτοί που είναι υγιείς και το βλέπουν είναι πολύ σκληρό. Εγώ τη μάνα μου την είχα πενθήσει πολλά χρόνια πριν φύγει και ξεκίνησα και ψυχοθεραπεία για αυτόν τον λόγο, γιατί μου βγήκαν φοβίες, άγχη. Έκανα ψυχοθεραπεία για να μπορέσω να το διαχειριστώ και να το αντιμετωπίσω, δεν καταλάβαινα ότι οι φοβίες που μου έβγαιναν στα παιδιά μου προέρχονταν από τη μητέρα μου» εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια με τρεμάμενη φωνή.

«Νιώθεις πολύ έντονα την παρουσία τους. Τις προάλλες οδηγούσα, άκουγα ένα τραγούδι και ξαφνικά την ένιωσα… ένιωσα τη μητέρα μου. Εκείνη την ώρα το τραγούδι έλεγε κάτι σαν «γεια από την άλλη ζωή» και σοκαρίστηκα τόσο πολύ που λέω: ίσως να υπάρχει ζωή μετά και αυτοί οι άνθρωποι να έρχονται και να μας στηρίζουν» κατέληξε η Μπέττυ Μαγγίρα και κατέρρευσε.

Δείτε παρακάτω την συνέντευξη της Μπέττυς Μαγγίρα:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR