counter

Λουκία Πιστιόλα: Οι "Ψυχοκόρες", ο Γιάννης Μπέζος και ο γιος της που παίζει στο "Ναυάγιο"

Λουκία Πιστιόλα: Οι "Ψυχοκόρες", ο Γιάννης Μπέζος και ο γιος της που παίζει στο "Ναυάγιο"
Λουκία Πιστιόλα: Οι "Ψυχοκόρες", ο Γιάννης Μπέζος και ο γιος της που παίζει στο "Ναυάγιο"

Στην εκπομπή «I Love Σου Κου» και τη Νάντια Ρηγάτου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης η Λουκία Πιστιόλα.  Η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες», αλλά και για τον Γιάννη Μπέζο με τον οποίο συνεργάστηκε στη σειρά «Εκείνες και Εγώ».

Διαβάστε επίσης!  Λουκία Πιστιόλα: "Ευχόμουν ο πατέρας μου να πεθάνει δευτερότριτο για να είμαι στην κηδεία"

«Οι Ψυχοκόρες κατά την γνώμη μου είναι η καλύτερη σειρά της τελευταίας δεκαετίας. Για να μην μπω ότι είναι η καλύτερη σειρά που έχω συμμετοχή.  Δεν πίστευα ποτέ ότι θα είμαι περήφανη για κάτι που κάνω στην τηλεόραση. Μεγάλωσα με τον θεσμό της ψυχοκόρης, στα σπίτια μας είχαμε ψυχοκόρες. Έχω μεγαλώσει με ψυχοκόρη, που ήταν σαν αδερφή μου και ξέρω τα παιδιά της που είναι σαν ανίψια μου. Ο πατέρας μου, επειδή ήταν βιομήχανος τον παρακαλούσαν εργάτες να πάρει τα κορίτσια τους στο σπίτι, για να τα σπουδάσει για να τα μεγαλώσει, για να τα φροντίσει… Θυμάμαι να παίζω με την ψυχοκόρη που είχαμε στο σπίτι μας. Η κυρία Βικτωρία στις Ψυχοκόρες είναι ένα τέρας, όπως και φαίνεται στα πρώτα επεισόδιο και χειροτερεύει στα επόμενα. Ντρεπόμουν γι’ αυτά που έλεγα. Υπήρχαν σκηνές που έλεγα πως δεν το μπορώ να το κάνω», είπε αρχικά η Λουκία Πιστιόλα για τιςΨυχοκόρες”.

Η ηθοποιός όσον αφορά τις αντιδράσεις του κόσμου στον δρόμο είπε:  «Ο κόσμος με θεωρεί ακόμα την αδικημένη αρραβωνιαστικιά του Δόγκανου. Στη γενιά μου, το κρέμασμα στα μανταλάκια ήταν κάτι αισχρό και χυδαίο. Είχαμε κάνει τότε 1-2 φωτογραφίσεις με τον Γιάννη Μπέζο και τις θυμάμαι πολύ άσχημα, ένιωθα άβολα».

Για τον Γιάννη Μπέζο ανέφερε:  «Είναι ο καλύτερος εργοδότης και ο πιο καλός φίλος που μπορεί να υπάρξει. Ο Γιάννης είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος».

Τέλος όσον αφορά τον γιο της που παίζει τη φετινή σεζόν στο “Ναυάγιο” ανέφερε: «Το Ναυάγιο το βλέπω σπάνια. Δεν είδα την πρεμιέρα του. Δεν με ρωτάει ποτέ. Ο γιος μου είναι γιος μου, αλλά είναι συνάδελφός μου πια. Τα τσανάκια μας είναι χωρισμένα. Δεν ασχολείται ο ένας με τον άλλον».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR