counter

Λευτέρης Κιντάτος: Έχασε τον πατέρα του μία μέρα πριν τα blind auditions & η μητέρα του πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας

Λευτέρης Κιντάτος: Έχασε τον πατέρα του μία μέρα πριν τα blind auditions & η μητέρα του πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας
Λευτέρης Κιντάτος: Έχασε τον πατέρα του μία μέρα πριν τα blind auditions & η μητέρα του πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας

Λευτέρης Κιντάτος

Συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε ο Λευτέρης Κιντάτος. Ο Λευτέρης Κιντάτος, διαγωνιζόμενος  του The Voice. στην συνέντευξη-κατάθεση ψυχής που έδωσε μίλησε για τις άγνωστες δυσκολίες που αντιμετωπίζει σε οικογενειακό επίπεδο και την προσωπική του ζωή.

Ποια είναι η μεγαλύτερη δυσκολία που βίωσες στη ζωή σου; Ο θάνατος του πατέρα μου. Έφυγε πριν από τέσσερις μήνες. Το βράδυ τραγούδησα για τις Blind Auditions στο “The Voice” και το επόμενο πρωί πήγα στην κηδεία του πατέρα μου.

Είναι φοβερό…Ένας από τους λόγους που μπήκα στο παιχνίδι ήταν γιατί ο πατέρας μου ήθελε πολύ να προχωρήσω το όνειρό μου. Όταν τον έχασα σκέφτηκα να τα παρατήσω. Επειδή όμως ήξερα ότι επιθυμούσε από την καρδιά του να με δει εκεί, βρήκα τη δύναμη και τραγούδησα το βράδυ πριν από την κηδεία.

Ήταν αιφνίδιος ο θάνατός του; Ναι. Έφυγε μέσα σε πέντε λεπτά από ανακοπή καρδιάς. Ήταν 61 ετών. Θα ήθελα να προσθέσω το εξής. Ο πατέρας μου έφυγε Σάββατο βράδυ. Με ειδοποιήσαν από την παραγωγή του ANT1 και τους ζήτησα να μη χρησιμοποιηθεί επ’ουδενί δημόσια το προσωπικό μου θέμα. Τους οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ για το σεβασμό που έδειξαν απέναντι στο θάνατο του πατέρα μου, γιατί πραγματικά δεν μετατράπηκε σε reality.

H μαμά σου πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας, μια  χρόνια ασθένεια που η αντιμετώπισή της απαιτεί μεγάλα αποθέματα δύναμης. Από είκοσι ετών ταλαιπωρείται από αυτή την ανίατη νόσο. Είναι ένας τρομερά δυνατός άνθρωπος. Δεν την έχω ακούσει ποτέ να λέει « Γιατί σε εμένα, Θεέ μου;». Θαυμάζω κάθε μέρα το σθένος με το οποίο αντιμετωπίζει την κατάστασή της. ‘Εχω ζήσει την εξέλιξη της ασθένειας από πολύ μικρή ηλικία. Όταν ήμουν παιδί, απορούσα βλέποντας τις μαμάδες συνομιλήκων μου να τρέχουν. Νομίζω ότι καμία μαμά δεν τρέχει ή περπατά. Αυτό το γεγονός με έκανε να έχω περισσότερες ευθύνες απέναντι στη μητέρα μου από ό,τι τα παιδιά της ηλικίας μου. Με ωρίμασε. Μαθαίνεις να ζεις με το πρόβλημα. Αισθάνομαι περήφανος γι’αυτή την γυναίκα. Ήταν πάντοτε δίπλα  μας. Μας στήριζε ουσιαστικά. Έκανε τις δουλειές της με όποιο τρόπο μπορούσε. Παίρναμε καθημερινά δύναμη από εκείνη.

Πηγή: ΕΓΩ! weekly 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR