counter

Λευτέρης Ελευθερίου: "Η Τατιάνα με έχει κάνει αυτό που είμαι"

Λευτέρης Ελευθερίου: "Η Τατιάνα με έχει κάνει αυτό που είμαι"
Λευτέρης Ελευθερίου: "Η Τατιάνα με έχει κάνει αυτό που είμαι"

Λευτέρης Ελευθερίου

Ο Λευτέρης Ελευθερίου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό You και μίλησε για την σχέση με την γυναίκα του, Τατιάνα, την κρίση που πέρασε στο γάμο του, την απόφαση του να παντρευτεί μικρός αλλά και τις ζήλειες που του κάνει η σύζυγός του.

"Με την γυναίκα μου είμαστε 12 χρόνια μαζί. Η Τατιάνα με έχει κάνει αυτό που είμαι. Ήμουν τότε 22 χρονών και ήθελα να κάνω μια αλλαγή στη ζωή μου. Και ήρθε εκείνη. Βρεθήκαμε την κατάλληλη στιγμή. Τελειώσαμε τη σχολή κι αν και έκανε κάποιες απόπειρες να ασχοληθεί με το θέατρο, δεν προέκυψε. Για τις γυναίκες είναι ένας πάρα πολύ δύσκολος χώρος. Στη συνέχεια πήραμε την απόφαση να κάνουμε οικογένεια", λέει ο Λευτέρης Ελευθερίου.

Πέρασες ποτέ κρίση στο γάμο σου; Ναι, αλλά όχι μεγάλη. Δεν ήμασταν ποτέ το ζευγάρι που χώριζε και τα ξανάφτιαχνε.

Έχεις πολλές θαυμάστριες. Η γυναίκα σου ζηλεύει; Τώρα που έκανα τον Ρουβά ζήλεψε λίγο. Αλλά με έχει βοηθήσει πολύ στη δουλειά μου, με έχει υποχτηρίξει πάρα πολύ. Υπάρχουν κάποια ζευγάρια από ότι ακούω, που μπορεί να χωρίσουν αν το ταίρι τους αποφασίσει να πάει σε μια θεατρική σχολή και ν' ακολουθήσει το επάγγελμα του ηθοποιού που είναι γεμάτο πειρασμούς και λάμψη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR