counter

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η φωτογραφία και τα φιλιά με τον 10 μηνών γιο του στη θάλασσα

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η φωτογραφία και τα φιλιά με τον 10 μηνών γιο του στη θάλασσα
Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η φωτογραφία και τα φιλιά με τον 10 μηνών γιο του στη θάλασσα

Υπέροχοι είναι οι τελευταίοι δέκα μήνες για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο καθώς η Χρύσα Μιχαλοπούλου στις 16 Σεπτεμβρίου έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ένας πολύ τρυφερός πατέρας και μετά το τέλος των επαγγελματικών του υποχρεώσεων δεν έχασε χρόνο για διακοπές και ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά του!

Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Τα φιλιά με τον 10 μηνών γιο του στη θάλασσα

Μάλιστα, το απόγευμα του Σαββάτου 15/7 ο σεφ δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα γλυκό στιγμιότυπο με τον πρίγκιπά του το οποίο συγκέντρωσε χιλιάδες like σε λίγα λεπτά.

Όπως θα δείτε στο ακόλουθο στιγμιότυπο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βρίσκεται στη θάλασσα ενώ έχει στην αγκαλιά του το αγοράκι του.

Δείτε επίσης - MasterChef: Η αποκάλυψη του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για τον διαγωνιζόμενο που μαγειρεύει στον γιο του

Πατέρας και γιος ανταλλάσσουν πολλά φιλιά και η οικογενειακή τους ευτυχία είναι ορατή!   

"Στις κουφάλες αντίο

Και τους δήθεν καλούς

Ένα γιο για του μάγκες που με τις ατάκες τους φέρνουν σεισμούς

Μην το βάζετε κάτω τ' ακούς

Γιατί αλλιώς θα χαθούμε μ' αυτούς" έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και το στιγμιότυπο είναι ότι πιο γλυκό έχεις δει!

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου με τον γιο του:

Φάρμα - Η ανακοίνωση του Star για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Παρουσιαστής, ο αγαπημένος Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ένας άνθρωπος που έχει ξεχωρίσει για την απλότητά του, και έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού με την αμεσότητα και με το εύστοχο χιούμορ, που έχει δημιουργήσει δική του «σχολή»!

Ο δημοφιλής chef, αφήνει πίσω του για λίγο, τους παλιούς, γνώριμους ήχους της κουζίνας, και ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους παίκτες της ΦΑΡΜΑΣ για να απολαύσουν μαζί, το πρωινό λάλημα του κόκορα, το θρόισμα των φύλλων στο δάσος, το ρυάκι που κυλάει αλλά και δυναμικές δοκιμασίες υπό αντίξοες συνθήκες, σε ένα μαγευτικό τοπίο, μοναδικής ομορφιάς!

Στην καρδιά της ελληνικής φύσης, πολλά χιλιόμετρα μακριά από την άνεση του καναπέ, του ψυγείου και του ντελίβερι, η ΦΑΡΜΑ προσκαλεί τολμηρούς άντρες και γυναίκες να αφήσουν πίσω τους τη ρουτίνα, την καθημερινότητα και το άγχος της πόλης, για να επιστρέψουν στην ουσία, στις ρίζες μας, στη φύση!

Οι παίκτες της ΦΑΡΜΑΣ καλούνται να αντιμετωπίσουν όλες τις προκλήσεις, που κάνουν την αγροτική ζωή τόσο δύσκολη αλλά ταυτόχρονα τόσο μαγευτική, όπως τη φροντίδα των ζώων, την καλλιέργεια της γης, τη σκληρή δουλειά για όσα, μέχρι τώρα, ήταν αυτονόητα. Ταυτόχρονα, όμως, γοητεύονται από τη δύναμη και τη γενναιοδωρία της φύσης, που πάντα επιστρέφει απλόχερα την αγάπη που της προσφέρεις!

Νικητής, τόσο στο παιχνίδι όσο και σε προσωπικό επίπεδο, θα είναι εκείνος ή εκείνη που θα καταφέρει να εναρμονιστεί βαθιά και ειλικρινά με τους νόμους της φύσης!

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας – Instagram @chef_koutsopoulosleonidas

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR