counter

Λεωνίδας Κακούρης: Δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία με τον 10χρονο γιο του

Λεωνίδας Κακούρης: Δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία με τον 10χρονο γιο του
Λεωνίδας Κακούρης: Δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία με τον 10χρονο γιο του

Τους διαδικτυακούς του ακολούθους εξέπληξε ο Λεωνίδας Κακούρης, καθώς ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για πρώτη φορά φωτογραφία με τον 10χρονο γιο του, Βαγγέλη.

Ο τηλεοπτικός Δούκας από τις «Άγριες Μέλισσες», πήρε τον γιο του στο… Διαφάνι και από εκεί δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία και έγραψε: «Μπαμπάς και γιος στο σπίτι της Λενιώς! (κάνει και ρίμα …)».

Ο Λεωνίδας Κακούρης είναι παντρεμένος με την Αλίκη, η οποία είναι μουσικός και μαζί έχουν δυο παιδιά, την Ηλιάνα, η οποία είναι 14 χρονών και τον Βαγγέλη, ο οποίος είναι 10.

Σε παλιότερη συνέντευξή του, ο Λεωνίδας Κακούρης είχε πει μιλώντας για την προσωπική του ζωή: «Τα παιδιά μου δεν με έχουν δει στις «Μέλισσες» και γενικότερα δεν μου αρέσει να με βλέπουν, γιατί δεν θέλω να έχω την αίσθηση ότι ο πατέρας τους κάνει μια ιδιαίτερη δουλειά. Και την αναγνωρισιμότητα που μπορεί να προσφέρει το επάγγελμά μου προσπαθώ να την υποβαθμίσω. Ακόμα και τις μεταγλωττίσεις που έκανα σε παιδικές ταινίες, ενώ τις έχουν δει άπειρες φορές, δεν ήξεραν ότι αυτή είναι η φωνή του μπαμπά.

Έχω μια φίλη, η οποία κάποια στιγμή μου είχε πει «για εσένα θα είναι εύκολο να επιβληθείς στα παιδιά σου, γιατί μια φωνή να βάλεις θα στέκονται σούζα». Σε πληροφορώ ότι δεν έχω υψώσει ποτέ τον τόνο της φωνής μου στα παιδιά μου. Είναι κάτι που θεωρώ απαράδεκτο.

Με τη γυναίκα μου γνωριστήκαμε το 2001 στη Μάλα, όπου εγώ ήμουν στο καστ και εκείνη έπαιζε βιόλα».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR