counter

Λένα Αρώνη: Αυτός είναι ο συζυγός της και το επάγγελμα του

Λένα Αρώνη: Αυτός είναι ο συζυγός της και το επάγγελμα του
Λένα Αρώνη: Αυτός είναι ο συζυγός της και το επάγγελμα του

Η Λένα Αρώνη μαζί με τον σύζυγό της, έχουν δημιουργήσει μια αρκετά όμορφη και ευτυχισμένη οικογένεια και οι 3 υπέροχες κόρες τους Ζένια, Μαρία και Σοφία είναι η πρώτη τους προτεραιότητα. Ο Ηλίας Γεωργαλάς, όπως λέγεται δεν αγαπά ιδιαίτερα τα φώτα της δημοσιότητας και οι κοινές τους εμφανίσεις, είναι μετρημένες. 

Λένα Αρώνη: Ο σύζυγος της

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR τους έχει εντοπίσει παλαιότερα σε εξόδους τους, ενώ πρόσφατα η Λένα Αρώνη βρέθηκε καλεσμένη στην «Ελένη» και μίλησε στην Φωτεινή Λάσπα, για την διαδρομή της ως δημοσιογράφος και παρουσιάστρια πολιτιστικών εκπομπών, αλλά και για την οικογένειά της. "Κλείνω πολλά χρόνια στη δουλειά και φέτος σκεφτόμουν στο τέλος της σεζόν να κάνω ένα πάρτι. Είμαι καλή φίλη για τους λίγους φίλους που έχω. Δεν βοηθάει και η δουλειά μας γιατί είναι πολύ ανταγωνιστική. Δεν με προσδιορίζει μόνο η δουλειά μου. Από τη στιγμή που έγινα μαμά είμαι και πολύ ‘’Λένα’’ και πολύ ‘’Αρώνη’’. Έχω πασχίσει και για τα δύο.

Διαβάστε επίσης: Νότης Σφακιανάκης: Αυτή είναι η Βρετανίδα σύζυγος του τραγουδιστή

 

Λέω ‘’μπράβο’’ στον εαυτό μου και ειδικά τώρα που τα χρόνια της πορείας μου δείχνουν κάτι. Λέω πολλά ‘’μπράβο’’ και στα παιδιά μου. Έχω πολύ καλή σχέση με τις κόρες μου γιατί είμαι πολύ της συζήτησης, αλλά υπάρχει διαφορά στην ηλικία και σε κάποια πράγματα χανόμαστε και βρισκόμαστε. Λατρεύω τις κόρες μου αλλά δεν θέλω να γαντζωθώ από πάνω τους και να τις βάλω να κάνουν πράγματα που δεν έκανα εγώ.

Θέλω περισσότερο χρόνο για εμένα και τους ανθρώπους που αγαπώ" ανέφερε χαρακτηριστικά. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο σύζυγός της, Ηλίας Γεωργαλάς είναι χειρουργός - οφθαλμίατρος και έχει επιτελέσει πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Υαλοειδούς – Αμφιβληστροειδούς.

Δείτε τους σε κοινές εμφανίσεις:

Photo Credits: NDP\PAPADAKIS PRESS

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR