counter

Λάζος Μαντικός: Ο ρεπόρτερ του "Καλημέρα Ελλάδα" θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά

Λάζος Μαντικός: Ο ρεπόρτερ του "Καλημέρα Ελλάδα" θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά
Λάζος Μαντικός: Ο ρεπόρτερ του "Καλημέρα Ελλάδα" θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά

Μπαμπάς για πρώτη φορά θα γίνει ο Λάζος Μαντικός. Πιο συγκεκριμένα ο γνωστός δημοσιογράφος και ρεπόρτερ που έχουμε γνωρίσει μέσα από την μακροβιότερη εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη, θα κάνει το καλύτερο «αποκλειστικό» του και το αποκάλυψε μέσα από ένα story του στον προσωπικό λογαριασμό του στο instagram. 

Αν και συχνά γίνεται viral με τα διαφορά τρελά ρεπορτάζ του, με το πιο γνωστό που έγινε παγκόσμιο viral όταν τον κυνήγησε ζωντανά στην τηλεόραση μια γουρούνα, αυτή τη φορά θα ζήσει το viral της ζωής του! Να γίνει μπαμπάς !!

Η σύζυγος του λέγεται Αθηνά Κουρή και δεν έχει σχέση με τον χώρο. Ο Λάζος Μαντικός γνωρίστηκε με την σύζυγο του όταν παρακολουθούσαν -από κοινού- μαθήματα ναυαγοσωστικής κι εκείνη ήταν ήδη πρωταθλήτρια της κολύμβησης. 

Ο έρωτας μεταξύ τους υπήρξε ακαριαίος, θυελλώδης και πολύ σύντομα τους οδήγησε στην πινακοθήκη Πειραιά, όπου παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο. 

Διαβάστε επίσης: Λάζoς Mαντικός: Η ηλικία, οι σπουδές, ο γάμος και το viral βίντεο του δημοσιογράφου του Γιώργoυ Παπαδάκη

«Η Αθηνά, είναι η γυναίκα της ζωής μου. Είναι η καρμική σχέση που αποκαλύφθηκε μπροστά μου. Στην αρχή ήταν σκεπτική για το αν θα έπρεπε να τα «μπλέξει» με έναν δημοσιογράφο. Ο έρωτας και η αγάπη, υπερίσχυσε όμως μεταξύ μας, σε σχέση διπλής συνεπαγωγής. Έχει διάρκεια κι αλήθεια. Ξεκινάει να μιλάει ο ένας και συμπληρώνει ο άλλος. Δεν μπορούμε να διανοηθούμε ό,τι μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτή τη δυνατή σχέση. Αυτό με ολοκληρώνει και με κάνει δυνατό, για να συνεχίσω. Μου προσφέρει ηρεμία, που είναι απαραίτητη στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεων του επαγγέλματός μου…» είχε δηλώσει.

Η Αθηνά Κουρή είναι απόφοιτη της Γεωπονικής σχολής και πτυχιούχος βοηθός φαρμακοποιού. Στο ενεργητικό της έχει διακρίσεις στον υγρό στίβο, ενώ παρέδιδε μαθήματα κολύμβησης σε μικρά παιδιά και aqua aerobic σε ενηλίκους. Σήμερα εργάζεται ως βοηθός φαρμακοποιού.

«Κοιμάμαι στις 11 το βράδυ, ξυπνάω στις τέσσερις το πρωί και στις 5 τα χαράματα είμαι έτοιμος να εργαστώ με το συνεργείο του ΑΝΤ1. Καλύπτοντας πάντα την πρώτη είδηση. Αυτό για μένα είναι το πιο σημαντικό. Και είμαι πολύ χαρούμενος που και η φετινή χρονιά με βρίσκει στην εκπομπή που αγαπάω με πάθος.», έχει πει ο Λάζος Μαντικός στην Εspresso.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR