counter

Λάζος Μαντικός - Αθηνά Κουρή: Εξιτήριο από το μαιευτήριο με τη νεογέννητη κόρη τους (φωτογραφίες)

Λάζος Μαντικός - Αθηνά Κουρή: Εξιτήριο από το μαιευτήριο με τη νεογέννητη κόρη τους (φωτογραφίες)
Λάζος Μαντικός - Αθηνά Κουρή: Εξιτήριο από το μαιευτήριο με τη νεογέννητη κόρη τους (φωτογραφίες)

Στο σπίτι τους με την νεογέννητη κόρη τους επέστρεψαν το πρωί της Παρασκευής ο Λάζος Μαντικός και η σύζυγός του, Αθηνά Κουρή.

Ο γνωστός ρεπόρτερ του «Καλημέρα Ελλάδα» και η σύζυγός του πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και είναι πλέον έτοιμοι για τη νέα τους καθημερινότητα με το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Κατά την έξοδό τους από το μαιευτήριο τους περίμεναν η κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» και η δημοσιογράφος, Σοφία Μανουσακίδου.

«Η ευχή που λέμε “και στα δικά σας”, μπορεί κανείς να τη λέει μέσα από την καρδιά του, αλλά κατάλαβα ότι δημιουργεί ένα άγχος στο ζευγάρι. Εμείς μπήκαμε στο νοσοκομείο δύο άτομα και με εξωσωματική βγήκαμε τρεις. Μπορεί να είναι δημόσιο νοσοκομείο αλλά μην το υποβαθμίζουμε, έχει εξαιρετικούς γιατρούς. Μπορεί να χρειαστεί λίγη υπομονή στην εξωσωματική μέσω του Δημοσίου, γιατί έχει αναμονή, αλλά θα βγείτε ωφελημένοι οικονομικά. Δυσκολευτήκαμε πολύ. Κι άλλα ζευγάρια μπορεί να περνάνε το ίδιο αλλά να συνεχίζετε να πιστεύετε στα όνειρά σας. Μπήκαμε δύο και βγήκαμε τρεις», δήλωσε συγκινημένος ο Λάζος Μαντικός.

Από την πλευρά της η Αθηνά Κουρή, τόνισε: «Ο Λάζος δεν ήταν μέσα στη γέννα, γιατί ήταν καισαρική και δεν επιτρέπεται. Άψογος ο γιατρός, δεν κατάλαβα τίποτα. Με τραβάνε λίγο τα ράμματα αλλά θέλει λίγο τον χρόνο του. Τα μάτια μου κοιτούσαν μόνο επάνω στη μπέμπα».

Οι πρώτες δηλώσεις του Λάζου Μαντικού στο FTHIS.GR

Θυμίζουμε πως λίγες ώρες μετά τη γέννηση της κόρης του ο Λάζος Μαντικός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο FTHIS.GR.

«Έκλαιγα σαν μικρό παιδί. Δεν μπορώ να σας περιγράψω πως νιώθω. Μόλις την πήρα αγκαλιά την μπέμπα σταμάτησε να κλαίει και έκλαιγα εγώ. Η Αθηνά είναι καλά. Σε αυτήν αξίζουν τα μπράβο για την επιμονή της και το πείσμα της. Όλα τα περνάνε οι γυναίκες σε αυτό. Εμείς απλά πρέπει να τις στηρίζουμε. Πλέον θα έχω δυο «αφεντικά». Την γυναίκα μου και την κόρη μου… (Γέλια) Θέλω απλά μέσα από αυτή τη χαρά μου να τονίσω ότι το δημόσιο βοηθάει τα ζευγάρια που θέλουν να γίνουν γονείς μέσω εξωσωματικής. Μην το βάζετε κάτω. Κυνηγήστε το και μην τρομάζετε με την εξωσωματική όσον αφορά τα οικονομικά. Στο δημόσιο όσον αφορά τα οικονομικά είναι μεγάλη η διαφορά σε σχέση με τα ιδιωτικά» δήλωσε ο Λάζος Μαντικός.

Πηγή φωτογραφιών: ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR