counter

Λάουρα Νάργες: Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε από τη βάφτιση του γιου της και το μακροσκελές μήνυμα

Λάουρα Νάργες: Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε από τη βάφτιση του γιου της και το μακροσκελές μήνυμα
Λάουρα Νάργες: Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε από τη βάφτιση του γιου της και το μακροσκελές μήνυμα

Το πρωί του Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι βάφτισαν τον γιο τους.

Ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα Αλέξανδρος.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στο Νέο Ψυψικό και νονοί του μικρού ήταν η Δέσποινα Πιστολέλη, κολλητή φίλη της Λάουρας αλλά και ο επίσης φίλος του ζευγαριού, Απόστολος.

Μετά τη βάφτιση ακολούθησε πάρτι για τους καλεσμένους.

Δείτε επίσης! Λάoυρα Νάργες - Χρήστoς Σαντικάι: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη βάφτιση του γιου τους

Η ανάρτηση της Λάουρας Νάργες για τη βάφτιση του γιου της

Πριν από λίγες ώρες, η Λάουρα Νάργες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών από τη βάφτιση του γιου της και έγραψε ένα μακροσκελές μήνυμα.

«Και το όνομα αυτού… Αλέξανδρος.

Δεν περιγράφονται τα συναισθήματα που ένιωσα το Σάββατο όταν βαφτίσαμε τον μικρό μας. Έκλαιγα από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε το μυστήριο ο πνευματικός μου πάτερ Γεώργιος, αυτή η εικόνα με τον γιο μου στην αγκαλιά της κολλητής μου και στενού μου φίλου ήταν τόσο συγκινητική (ο @kostaskok4 κάπως κατάφερε να με συνεισφέρει όπως μόνο εκείνος ξέρει).

Νονά @despinapistoleli και νονέ @apostolos_bouras ξέρω πως κάναμε την καλύτερη επιλογή για τον Αλέξανδρο μας! Και ο @xristos.santikai και εγώ είμαστε σίγουροι πως θα είστε πάντα εκεί για τον μικρό, όπως αρμόζει σε μία πνευματική μητέρα και έναν πνευματικό πατέρα, μας συγκινήσατε και σας αγαπάμε πολύ! Σας ευχαριστούμε για την τιμή που μας κάνατε.

Για να πραγματοποιηθούν τα βαφτίσια-πρώτα γενέθλια του Άλεξ μας έτσι ακριβώς όπως τα ονειρευόμασταν έβαλαν πολλοί άνθρωποι το χεράκι τους, ειλικρινά δε ξέρω τι θα έκανα χωρίς εκείνους! Σας συστήνω την ομάδα που μας έκανε τόσο μα τόσο ευτυχισμένους και μας χάρισε πανέμορφες αναμνήσεις που θα θυμόμαστε για πάντα, για την οποία θα αναφέρω και σε ανερχόμενες αναρτήσεις περεταίρω λεπτομέρειες!», έγραψε η Λάουρα Νάργες και ευχαρίστησε τους ανθρώπους που τη βοήθησαν σ’ αυτή την ξεχωριστή στιγμή.

Δείτε την ανάρτησή της.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR