counter

Λάουρα Νάργες: Οι φωτογραφίες από τα γενέθλιά της και ο λόγος που έλειπε ο Χρήστος Σαντικάι

Λάουρα Νάργες: Οι φωτογραφίες από τα γενέθλιά της και ο λόγος που έλειπε ο Χρήστος Σαντικάι
Λάουρα Νάργες: Οι φωτογραφίες από τα γενέθλιά της και ο λόγος που έλειπε ο Χρήστος Σαντικάι

Τα γενέθλιά της γιόρτασε πριν από δύο ημέρες η Λάουρα Νάργες.

Η ίδια πέρασε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα, τον γιο της και φυσικά θέλησε να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ευχές που δέχτηκε.

Στην ανάρτηση που έκανε η Λάουρα Νάργες, εξήγησε επίσης πως ο Χρήστος Σαντικάι έλειπε από τα γενέθλιά της, για επαγγελματικούς λόγους.

Ρίξτε μια ματιά! Χρήστος Σαντικάι: Έτσι ευχήθηκε στη Λάουρα Νάργες για τα γενέθλιά της

Η ανάρτηση που έκανε η Λάουρα Νάργες

«Συνειδητοποιήσαμε με τις κολλητές φίλες μου, με τις οποίες είμαστε μία ζωή μαζί, από 20 έως και 29 χρόνια, πως ποτέ δεν καταφέραμε να γιορτάσουμε παρέα τα γενέθλια μου. Εφόσον είναι μες στο καλοκαίρι, πάντα έπεφταν στις (γερμανικές) διακοπές, μετέπειτα βρέθηκα Ελλάδα… και άντε βγάλε άκρη.

Ήταν τόσο μα τόσο ξεχωριστή η προσωπική μου πρωτοχρονιά. Ήρεμα, ήσυχα, με τους γιους μας (μα όλες μας αγόρια έχουμε), τα κορίτσια μου ετοίμασαν πρωινό έκπληξη στο σπίτι και βραδινό dinner σε ένα πανέμορφο εστιατόριο, και απλώς μιλούσαμε και γελούσαμε όπως παλιά, σαν να μην πέρασε μία μέρα, αλλά τελικά είμαστε πιο σοφές, πιο ώριμες και ίσως ακόμα πιο αγαπημένες…

Ο άντρας μου έλειπε για επαγγελματικούς λόγους – αυτά έχει η ζωή που επιλέξαμε – αλλά φρόντισε να μου δείξει την αγάπη του με την πιο μεγάλη ανθοδέσμη που θα μπορούσε να κουβαλήσει ο γαμπρός μου. Ο Αλέξανδρος, το μεγαλύτερο μου δώρο, απολαμβάνει την καθημερινότητα του στη φύση με πεντακάθαρο οξυγόνο και με τόσους πολλούς νέος φίλους (μέχρι στιγμής μετράω 9).

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για τις γλυκύτατες σας ευχές και στέλνω μία μεγάλη αγκαλιά από την πανέμορφη Γερμανία που τόσο μου έχει λείψει, περισσότερο από ποτέ… τελικά», έγραψε χαρακτηριστικά η Λάουρα Νάργες.

Δείτε παρακάτω την δημοσίευση της Λάουρα Νάργες.

 

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Instagram/ @lauranarjes

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR