counter

Λάουρα Νάργες: Η ανάρτηση για την αποχή από τα social media, "Πρόκειται για μία άκρως συνειδητή απόφαση"

Λάουρα Νάργες: Η ανάρτηση για την αποχή από τα social media, "Πρόκειται για μία άκρως συνειδητή απόφαση"
Λάουρα Νάργες: Η ανάρτηση για την αποχή από τα social media, "Πρόκειται για μία άκρως συνειδητή απόφαση"

Μια ανάρτηση έκανε το βράδυ της Κυριακής η Λάουρα Νάργες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αφορμή την αποχή από τα social media.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός το τελευταίο διάστημα δεν είναι πολύ ενεργή στα social media και τόνισε πως αυτό είναι μια συνειδητή απόφαση, καθώς θέλει να περνά ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά της.

Διαβάστε επίσης! Λάουρα Νάργες: Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε από τη βάφτιση του γιου της και το μακροσκελές μήνυμα

Η ανάρτηση της Λάουρα Νάργες

«Δεν είμαι πάρα πολύ ενεργή στα social media, τουλάχιστον όχι όσο «περιμένουν» τρίτοι (what…why?) από εμένα να είμαι… Πρόκειται για μία άκρως συνειδητή απόφαση που έχω πάρει πολύυυυ καιρό πριν, τους λόγους ενδεχόμενος να τους αναφέρω άλλη στιγμή. Νιώθω πολύ όμορφα έτσι και απολαμβάνω την ηρεμία μου, κυρίως όμως απολαμβάνω διαφορετικά τον ποιοτικό χρόνο με τον γιο μου και παρατηρώ κάθε μέρα (με υπερηφάνεια φυσικά 🫣) πόσο μεγαλώνει και εξελίσσεται.

Απολαμβάνω διαφορετικά τον ποιοτικό χρόνο με τον άντρα μου, όσο μας το επιτρέπουν βέβαια οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις, οι οποίες είναι πολλές! Μόνο χαρά νιώθω για την ανοδική πάντα πορεία του @xristos.santikai. Τώρα όμως πια αρχίζω να απολαμβάνω σιγά-σιγά (!) και τον ποιοτικό χρόνο που (επιβάλλεται να) δίνω στον εαυτό μου - νομίζω σχεδόν πια δίχως ενοχές.

Λέω να ξεκινήσω μαθήματα μπαλέτου, πάντα ήθελα να μάθω αυτήν την ξεχωριστή για εμένα τέχνη από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου! Άλλωστε, ποτέ δεν είναι αργά, σωστά? Και ίσως έτσι να έρθει και μία ώρα νωρίτερα ολοκληρωτικά η ισορροπία μου που ακόμα ψάχνω μέσα-έξω! Φιλί, μου λείψατε», έγραψε η Λάουρα Νάργες.

Photo Credits: Instagram @lauranarjes

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR