counter

Λάμπρος Κωνσταντάρας για χωρισμό Σοϊλέδη - Αντωνά: "Δεν θέλω να πω τι ξέρω"

Λάμπρος Κωνσταντάρας για χωρισμό Σοϊλέδη - Αντωνά: "Δεν θέλω να πω τι ξέρω"
Λάμπρος Κωνσταντάρας για χωρισμό Σοϊλέδη - Αντωνά: "Δεν θέλω να πω τι ξέρω"

Σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση του χωρισμού της Μαρίας Αντωνά του Άρη Σοϊλέδη.

Οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και έχουν διαγράψει πλέον όλες τις κοινές φωτογραφίες τους από τα social media, ωστόσο, δεν έχουν κάνει unfollow ο ένας τον άλλον.

Μάλιστα, το εν λόγω θέμα σχολιάστηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, "Fay’sTime".

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος είναι στενός φίλος της δημοσιογράφου και του ποδοσφαιριστή, έκανε τη δική του τοποθέτηση για τον χωρισμό τους.

Δείτε επίσης! Άρης Σoϊλέδης: Το πρώτο μήνυμα μετά τον χωρισμό από την Μαρία Αντωνά - "Να μην λέει ο καθένας το μακρύ & το κοντό του... "

Όσα είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας

«Για μένα το πιο ουσιαστικό είναι ότι, όταν η Μαρία ήταν φέτος στο Survivor, ο Άρης τη στήριζε 100% και εκείνη αναφερόταν σε εκείνον, του αφιέρωνε τις νίκες της. Έκανε και αναφορά πάλι για τον γάμο», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Εγώ δεν θέλω να πω τι ξέρω, θα μείνω σε αυτά που είπε ο κουμπάρος του ζευγαριού (Κώστας Φραγκολιάς). Τους ξέρω και τους δύο πάρα πολύ και ξεχωριστά, δεν θέλω να πω κάτι, γιατί είναι μία κατάσταση που δεν ξέρεις αν θα είναι οριστική. Δεν ξέρεις τι πρόκειται να γίνει. Εγώ δεν θέλω να πω, γιατί δεν θέλω να μιλήσω εξ ονόματός τους και προτιμώ να μη μιλούν αντιπρόσωποι αντί αυτών», είπε από την πλευρά του ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Ήμουν το Σαββατοκύριακο με τον Άρη στον Βόλο και με δύο κοινούς μας φίλους. Πήγαμε για ένα αθλητικό event, δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με αυτό. Ξέρω αυτά που πρέπει να ξέρω, ποτέ δεν θα ρωτούσα κάτι παραπάνω», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR