counter

Λάκης Λαζόπουλος: Απαντά για την Κατερίνα Καινούργιου - "Αυτός δεν είναι λόγος να μη λέω και αυτό που σκέφτομαι"

Νέο Podcast στο Newsbreak.gr έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος και, μεταξύ άλλων, απάντησε για τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν μετά τα σχόλια που έκανε για την Κατερίνα Καινούργιου.

Να θυμίσουμε, πως ο Λάκης Λαζόπουλος είχε πει: «Δεν ξέρω τι έγινε από τους γάμους των ομόφυλων. Δεν μπορούμε να βρούμε δύο ξεχωριστούς άνδρες για δύο διαφορετικές παρουσιάστριες; Πρέπει με έναν άντρα αυτές να κάνουν τη δουλειά τους; Θα δανείζει η μία τον άντρα στην άλλη; Ο συγκεκριμένος άντρας είναι και εφοπλιστής. Θυμάστε που είχε έναν Φίλιππο η Καινούργιου πριν από έναν χρόνο; Χώρισαν πριν έναν χρόνο, αλλά αυτός όμως είναι κτήμα της φαντασίας της Καινούργιου και επειδή τον είχε γνωρίσει αυτή στη Δανάη Μπάρκα, αυτός πήρε πρωτοβουλία και έκανε μεταβίβαση των συναισθημάτων του, που είχε για την Καινούργιου στην πιο καινούργια τη Δανάη. Τώρα μαδάνε τα φτερά τους στα πρωινά, γίνεται χαμός, φεύγουν γκλίτερ, τα στρας φεύγουν, έχει αναστατωθεί η Καινούργιου. Δεν το χωράει ο νους που έχει. Δεν είναι ερωτικό το θέμα, το καταλαβαίνετε, είναι υστερικό-εγωιστικό να το πω. Ψάχνουν αφορμή να πιαστούν από τα μαλλιά του. Αυτός ο Φίλιππος δεν μπορεί να αποφασίσει μόνος του; Δεν του επιτρέπεται τι θέλει και τι δε θέλει; Τι είναι; Ή επειδή είστε παρουσιάστριες εσείς έχετε τον πρώτο λόγο και αυτός πρέπει να κάνει αυτό που θέλετε εσείς;».

Δείτε επίσης! Γιώργος Λιάγκας: Ξεσπά κατά του Λάκη Λαζόπoυλου! "Εμείς μ@@@κες είμαστε που βγαίνουμε και λέμε συγγνώμη"

Η απάντηση του Λάκη Λαζόπουλου

«Την Καινούργιου τη συμπαθώ, την έχω καλέσει και στην εκπομπή μου, αλλά δεν είναι λόγος να μη λέω και αυτό που σκέφτομαι. Δεν θα μου απαγορεύσει κανένας, ούτε θα με εκφοβίζει, ούτε θα με καλεί να συμμετέχω σε νομική κουβέντα στην τηλεόραση. Από τον νόμο είμαι υποχρεωμένος να πηγαίνω μόνο στο δικαστήριο ή υπάρχει νόμος να πηγαίνω και στην εκπομπή του Λιάγκα; Δεν κάνω τηλεόραση και δεν θα κάνω το Τσαντίρι. Ξέρετε τι ισχύει για μένα για την τηλεόραση. Η σάτιρα για σας είναι μια ξένη λέξη, δεν τη μιλάτε», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Είναι δυνατόν δύο γυναίκες να μιλάνε για τα προσωπικά τους και η μία γυναίκα να θεωρεί αποκλειστικό της δικαίωμα έναν άνθρωπο που είχε συναισθήματα πριν έναν χρόνο; Αν έχει πρόβλημα η Καινούργιου την καλώ εδώ, όποτε θέλει να έρθει να της τα πω εδώ, αν φοβάται να τα ακούσει και να μου απαντήσει. Αλλά μόνο την Κατερίνα καλώ», πρόσθεσε.

Δείτε το παραπάνω βίντεο από την εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι”.

*Πηγή φωτογραφιών: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR