counter

Λάθος κολάν φόρεσε για τη γυμναστική της!

Λάθος κολάν φόρεσε για τη γυμναστική της!
Λάθος κολάν φόρεσε για τη γυμναστική της!

Μια μέρα από τα γενέθλιά της η διάσημη ηθοποιός του Hollywood Anne Hathaway εθεάθη έξω από το χώρο που κάνει χορό φανερά αναψοκοκκινισμένη. Η 31χρονη ηθοποιός που απ ‘ότι φαίνεται το ‘ριξε στο φαί την ημέρα των γενεθλίων της μετά από το τραπέζι που της έκανε ο σύζυγός της, Adam Shulman, για να της κάνει έκπληξη, κατέφυγε στην αίθουσα χορού για να κάψει τις θερμίδες που κατανάλωσε. Δεν πρόσεξε όμως το στενό κολάν που φορούσε το οποίο φωτογράφιζε τα επίμαχα σημεία της!

Η Anne Hathaway φανερά εξαντλημένη και αναψοκοκκινισμένη βγήκε έξω στο δρόμο κρατώντας ένα μπουκάλι με νερό. Το πρόσωπο της ήταν κατακόκκινο και η ίδια φαινόταν τόσο εξουθενωμένη που είχε φορέσει το γαλάζιο στενό κολάν γυμναστικής της τόσο ψηλά που έκανε τους περαστικούς αλλά και τους παπαράτσι να εστιάσουν στα επίμαχα σημεία.

Η star του Hollywood όπως έχει δηλώσει και στο παρελθόν δεν ήταν φίλος της γυμναστικής μέχρι που χρειάστηκε να ενσαρκώσει την Catwoman στην ταινία “The Dark Knight Rises”.  Συγκεκριμένα, για να καταφέρει να φορέσει τη στενή στολή της Catwoman, η Anne Hathaway γυμναζόταν πέντε μέρες την εβδομάδα ενώ έκανε και μιάμιση ώρα χορό καθημερινά. Η έντονη άσκηση την έκανε να καταλάβει ότι είναι πολύ σημαντικό να είναι υγιής και δυνατή. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή βέβαια αφού η διάσημη ηθοποιός ήταν πιο κόκκινη και από παντζάρι την ώρα που τελείωσε το μάθημα χορού.

Το πρόσωπο της ήταν αναψοκοκκινισμένο, τα άκρα της απεριποίητα, τα μαύρα τεράστια γυαλιά έκρυβαν σχεδόν όλο της το πρόσωπο και το γαλάζιο στενό κολάν της Anne Hathaway που διαγράφει πλήρως τα επίμαχα σημεία της δεν κολάκευαν και δεν παρέπεμπαν καθόλου στην Χολιγουντιανή ηθοποιό. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR