counter

Κωστής Χατζηδάκης: Αυτή είναι η κομψή σύζυγος του με την οποία έχουν έναν γιο

Κωστής Χατζηδάκης: Αυτή είναι η κομψή σύζυγος του με την οποία έχουν έναν γιο
Κωστής Χατζηδάκης: Αυτή είναι η κομψή σύζυγος του με την οποία έχουν έναν γιο

Ο Κωστής Χατζηδάκης είναι γνωστός σε όλους μας, λόγω της ενασχόλησής του με την πολιτική. Ο ίδιος, έχει μια ιδιαίτερα αγαπημένη οικογένεια και η σύζυγός του, Πόπη Καλαϊτζή μαζί με τον γιο τους είναι σίγουρα το "καταφύγιό" του μετά από μια ακόμα δύσκολη μέρα. Η Πόπη Καλαϊτζή και ο πολιτικός παντρεύτηκαν το 2017 στην Τζια, ενώ η σχέση τους ξεκίνησε πολλά χρόνια πριν, το 2009.

Η ίδια, είχε μιλήσει παλαιότερα στην Σάσα Σταμάτη και είχε αναφέρει για την οικογενειακή της ζωή: "Η ζωή στο δικό μας σπίτι νομίζω ότι δεν διαφέρει από τη ζωή σε ένα σπίτι οποιασδήποτε οικογένειας όπου οι γονείς δουλεύουν πάρα πολύ και έχουν ένα μικρό παιδί". Μάλιστα στην συνέχεια αποκάλυψε ότι ο Κωστής Χατζηδάκης δεν έχει χάει κανένα παιδικό πάρτι!

Διαβάστε επίσης: Βασίλης Κικίλιας: Σπάνιες φωτογραφίες με τους γονείς του! Σε ποιον μοιάζει;

Την περίοδο της καραντίνας, ο Κώστας Χατζηδάκης είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του στα «Παραπολιτικά» πώς βίωσε ο ίδιος τη δύσκολη αυτή συνθήκη και είχε μιλήσει μεταξύ άλλων για την οικογένειά του: "Τόσο για την Πόπη όσο και για μένα είναι το κέντρο της προσοχής. Τώρα είναι η περίοδος που αρχίζουμε να επικοινωνούμε με λέξεις και με φράσεις. Τη μια μας λέει ότι αυτό είναι απίθανο. Την άλλη διαπιστώνει ότι ο μπαμπάς, η μαμά και ο Γιάννης είμαστε οικογένεια. Έχει μάθει να επαναλαμβάνει αυτές τις μέρες το τραγούδι «Θα κάτσω σπίτι» και τη «Γάτα τη σερενάτα». Και, φυσικά, αναγνωρίζει το logo του υπουργείου και όποτε το βλέπει λέει «υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας»!"

Επίσης, ο Κώστας Χατζηδάκης και η σύζυγός του, Πόπη Καλαϊτζή είχαν δώσει μια κοινή συνέντευξη στη Δέσποινα Καμπούρη και η σύζυγος του υπουργού Εργασίας είχε δηλώσει: "Για εμένα δεν είναι ο Κώστας Χατζηδάκης, για εμένα είναι ο Κωστής. Φυσιολογικός άνθρωπος. Κι αν κάτι εκτίμησα στον Κωστή από τις πρώτες στιγμές που γνωριστήκαμε είναι ότι ενώ ήταν ένας πολύ επιτυχημένος πολιτικός, ήταν σεμνός, ταπεινός και αυτό δεν το βρίσκεις εύκολα. Αυτό με συγκίνησε και έτσι κατάλαβα πως θα είναι ένας καλός πατέρας".

Δείτε φωτογραφίες στις οποίες ο Κωστής Χατζηδάκης ποζάρει με την σύζυγό του: 

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR