counter

Βασίλης Κικίλιας: Σπάνιες φωτογραφίες με τους γονείς του! Σε ποιον μοιάζει;

Βασίλης Κικίλιας: Σπάνιες φωτογραφίες με τους γονείς του! Σε ποιον μοιάζει;
Βασίλης Κικίλιας: Σπάνιες φωτογραφίες με τους γονείς του! Σε ποιον μοιάζει;

Ο Βασίλης Κικίλιας πιστεύει πολύ στον θεσμό της οικογένειας και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μιλήσει με αγάπη για τους γονείς, την σύζυγο αλλά και τον γιο του. Ο ίδιος αλλά και η Τζένη Μπαλατσινού, είναι από τα πιο αγαπημένα και λαμπερά ζευγάρια της ελληνικής showbiz ωστόσο, έχουν αποφασίσει να απασχολούν μόνο με τα επαγγελματικά τους και να κρατούν καλά φυλαγμένη την ιδιωτική τους ζωή. 

Ο Βασίλης Κικίλιας έχει μεγάλη αδυναμία στους γονείς του και όταν δεν έχει επιβαρυμένο πρόγραμμα θέλει να περνά χρόνο με την οικογένεια του και να απολαμβάνει μαζί τους όμορφες στιγμές, ενώ οι στιγμές που τους έχουμε δει είναι εξαιρετικά σπάνιες. Εμείς, εντοπίσαμε φωτογραφίες με τους γονείς του Βασίλη Κικίλια, αλλά και την Τζένη Μπαλατσινού να βρίσκεται σε εκδήλωση, καθισμένη δίπλα στην πεθερά της.

Διαβάστε επίσης: Τζένη Μπαλατσινού: Μας δείχνει πως περνά δημιουργικά τον χρόνο με τον 2,5 ετών γιο της

Ακόμα πιο... δυσεύρετη όμως, είναι μια ανάρτηση που είχε κάνει παλαιότερα ο Βασίλης Κικίλιας με τον πατέρα του, Παναγιώτη, αλλά και τον γιο του. "Ο παππούς καμαρώνει διπλά" είχε γράψει στην λεζάντα και το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομορφιά είναι οικογενειακό χαρακτηριστικό. Για την ιστορία να αναφέρουμε, ότι ο Βασίλης Κικίλιας μοιάζει αρκετά και με τους δύο γονείς του.

Βασίλης Κικίλιας: Οι γονείς του σε σπάνιες φωτογραφίες

Photo Credits: NDP\PAPADAKIS PRESS

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR