counter

Κώστας Τσουρός: "Οι ομοφυλόφιλοι δεν είναι μόνο η εικόνα που προβάλλεται από το Pride"

Κώστας Τσουρός: "Οι ομοφυλόφιλοι δεν είναι μόνο η εικόνα που προβάλλεται από το Pride"
Κώστας Τσουρός: "Οι ομοφυλόφιλοι δεν είναι μόνο η εικόνα που προβάλλεται από το Pride"

Ο Κώστας Τσουρός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και τη Μαρία Κοκολάκη. Ο δημοσιογράφος, απάντησε για τα σενάρια που ακούγονται για το τηλεοπτικό του μέλλον, ενώ εξέφρασε και την άποψή του, με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για το Athens Pride.

«Ακούω πράγματα να λέγονται για μένα και μόνο ένας συνάδελφος με πήρε τηλέφωνο να με ρωτήσει τι ισχύει. Είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Καταλαβαίνω πως στο πλαίσιο της δουλειάς μας, θα βάλουμε και λίγη σάλτσα παραπάνω αλλά όσα ακούγονται να έχουν βάση. Διαβάζω δημοσιεύματα για εμένα που σκέφτομαι… “που τα φαντάστηκαν;” Είναι αβέβαια τα πράγματα ακόμα. Δεν είναι νωρίς αλλά δεν υπάρχει κάτι οριστικό να πούμε για του χρόνου. Δεν ξέρω εάν θα είμαι του χρόνου στην εκπομπή, δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Το θέμα δεν αφορά τον κόσμο, αλλά εμένα και το κανάλι. Και στο παρελθόν μου είχε γίνει πρόταση για παρουσίαση αλλά έγιναν κάποιες καραμπόλες. Δεν αποτελεί αυτοσκοπό όμως. Το θέμα είναι να κάνω κάτι που μου αρέσει. Ακόμα και εάν συμμετέχω σε μία εκπομπή, δεν είναι αυτοσκοπός μου η παρουσίαση. Αν είναι να έρθει κάποια πρόταση, καλώς να έρθει. Εάν όχι ας προσπεράσει. Δεν θα έκανα μόνο τηλεπαιχνίδι νομίζω, γιατί αυτό που θα κάνω θέλω να έχει δημοσιογραφική υπόσταση», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός σχετικά με το τηλεοπτικό του μέλλον.

Διαβάστε επίσης: Kώστας Tσουρός: Η απάντηση στην ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ

Όσον αφορά το θέμα του Athens Pride, ο Κώστας Τσουρός σχολίασε: «Δεν νομίζω πως ο Γιώργος Λιάγκας είπε κάτι κακό για το Pride. Μίλησε για μία συγκεκριμένη εικόνα, η οποία είναι θέμα αισθητικής. Κανείς δεν είναι ενάντια ούτε στο Pride ούτε στους ανθρώπους της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, έχουμε εκσυγχρονιστεί. Ακόμη και όσοι παλιότερα ήταν πιο επιφυλακτικοί, έχουν εκσυγχρονιστεί και καταλάβει πως είμαστε όλοι ίδιοι και δεν υπάρχουν διακρίσεις.

Από εκεί και πέρα όμως, επειδή ένα κομμάτι της κοινωνίας παραμένει συντηρητικό, θα πρέπει ο κόσμος να καταλάβει πως οι ομοφυλόφιλοι δεν είναι μόνο η εικόνα που προβάλλεται από το Pride, όσων επιλέγουν να ντύνονται φανταχτερά. Σε ένα συντηρητικό κομμάτι της κοινωνίας αν του δείχνεις αυτήν την εικόνα του Pride, το στρέφεις εναντίον αυτών των ανθρώπων και δεν το βοηθάς να το κατανοήσει».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR