counter

Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν

 Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν
Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν

Στιγμές ευτυχίας για τον Κώστα Σόμμερ και τη Βαλεντίνη Παπαδάκη, οι οποίοι έναν χρόνο περίπου μετά τον ερχομό του γιου τους, περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 7/9 το ζευάρι ήταν καλεσμένο στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και όπως ήταν επόμενο μίλησαν για το δεύτερο μωράκι τους το οποίο περιμένουν με ανυπομονησία.

«Νομίζω πως αν έχεις τη χαρά να ζήσεις το συναίσθημα και τη χαρά που σου προσφέρει μια οικογένεια, θα καταλάβεις ότι όλα τα άλλα είναι υποκατάστατα τελικά. Ξαφνικά βλέπεις ένα παιδί που μέσα από τα ματάκια του ανακαλύπτεις ξανά τον κόσμο του» είπε αρχικά ο Κώστας Σόμμερ.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Εύκολο δεν είναι. Έχεις ανασφάλειες του τύπου να μπορείς να ισορροπήσεις το δεύτερο παιδί με το πρώτο και να έχουμε κι εμείς μια ωραία σχέση και να είμαστε κι είμαστε και εμείς καλά. Έχουμε βοήθεια και το πρώτο μας μωρό είναι κι ένα μωρό πολύ εύκολο. Θεωρώ ότι μόνο έτσι μπαίνουν σε διαδικασία να κάνουν γρήγορα ένα δεύτερο παιδί. Δεν το είχαμε οργανώσει τόσο γρήγορα. Έτυχε τόσο κοντά».

Δείτε επίσης - Κώστας Σόμμερ- Βαλεντίνη Παπαδάκη: Διακοπές στην Ρόδο με τον γιο τους, Ιάσονα, πριν γίνουν ξανά γονείς

Προς το τέλος της κουβέντας το ζευγάρι αποκάλυψε και το φύλο του μωρού τους το οποίο είναι τελικά κορίτσι και θα γεννηθεί στις αρχές Δεκεμβρίου όπως είπαν.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR