counter

Κώστας Παπανικολάου: Έγινε πατέρας για δεύτερη φορά! Αυτό είναι το φύλο του μωρού

Κώστας Παπανικολάου: Έγινε πατέρας για δεύτερη φορά! Αυτό είναι το φύλο του μωρού
Κώστας Παπανικολάου: Έγινε πατέρας για δεύτερη φορά! Αυτό είναι το φύλο του μωρού

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Κώστας Παπανικολάου, καθώς έγινε πατέρας για δεύτερη φορά.

Η σύζυγος του αρχηγού του Ολυμπιακού, Αγγελική Μπίθα, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και όπως είναι αναμενόμενο το ζευγάρι ζει μοναδικές στιγμές

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο Ολυμπιακός με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter. Παράλληλα η ομάδα ευχήθηκε στον Κώστα Παπανικολάου.

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν ακολούθησε την αποστολή της Εθνικής Ομάδας στο Άμπου Ντάμπι γιατί θέλησε να βρίσκεται στο πλευρό της συζύγου του, στη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους. 

Να θυμίσουμε πως ο Κώστας Παπανικολάου και η Αγγελική Μπίθα είναι μαζί εδώ και περίπου 10 χρόνια, ενώ η κόρη τους ήρθε στον κόσμο στις 31 Μαρτίου 2021.

Δείτε την ανάρτηση που ακολουθεί.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο Κώστας Παπανικολάου είχε αναφέρει για το πρώτο παιδί του: «Η γέννησή της ήρθε σε μία περίοδο που δεν ήταν η καλύτερή μου αθλητικά, είχα ένα χειρουργείο και με βοήθησε ψυχολογικά να επικεντρωθώ σε κάτι όμορφο και χαρμόσυνο και να το ξεπεράσω. Τα περισσότερα εύσημα ανήκουν στη γυναίκα μου, αυτή ασχολείται όλη τη μέρα με τη μικρή για να μπορώ εγώ να κάθομαι μία ώρα παραπάνω για έξτρα προπόνηση. Πρέπει να την ευχαριστήσω δημόσια. Όπως έχει πει και ο Βασίλης αλλά και άλλοι παίκτες, όταν έχεις ηρεμία στο σπίτι είσαι ήρεμος στη δουλειά σου οπότε ευχαριστώ πολύ τη γυναίκα μου».

Δείτε επίσης! Μαρσέλο: Ο πρώην σταρ του Ολυμπιακού έσπασε στα δύο το πόδι αντιπάλου του - Πολύ σκληρό βίντεο

*Πηγή φωτογραφιών: Instagram @k_pap16

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR