counter

Κώστας Παπανικολάου: Θα γίνει πατέρας για δεύτερη φορά! Έγκυος η σύζυγός του Αγγελική Μπίθα

Κώστας Παπανικολάου: Θα γίνει πατέρας για δεύτερη φορά! Έγκυος η σύζυγός του Αγγελική Μπίθα
Κώστας Παπανικολάου: Θα γίνει πατέρας για δεύτερη φορά! Έγκυος η σύζυγός του Αγγελική Μπίθα

Στιγμές ευτυχίας βιώνει ο Κώστας Παπανικολάου, αφού θα γίνει πατέρας για δεύτερη φορά.

Η σύζυγός του Αγγελική Μπίθα είναι έγκυος και σε λίγο καιρό το ζευγάρι θα κρατήσει στην αγκαλιά του, το δεύτερο μωράκι του.

Ρίξτε μια ματιά! Ο Δημήτρης Διαμαντίδης για την μεταγραφή Σλούκα: "Δεν περίμενα να πάρει αυτή την απόφαση"

Πατέρας για δεύτερη φορά ο Κώστας Παπανικολάου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real Life και της Κορύνας Μανταγάρη, ο αρχηγός του Ολυμπιακού και η Αγγελική Μπίθα θα γίνουν ξανά γονείς μέσα στο καλοκαίρι.

Να θυμίσουμε πως ο Κώστας Παπανικολάου και η Αγγελική Μπίθα είναι μαζί εδώ και περίπου 10 χρόνια, ενώ η κόρη τους ήρθε στον κόσμο στις 31 Μαρτίου 2021.

«Μια νέα αρχή για εμάς, με ακόμη περισσότερη ανιδιοτελή αγάπη και ευτυχία! Καταλάβαμε τι πάει να πει το “θαύμα της ζωής”», είχε δηλώσει η σύζυγος του μπασκετμπολίστα μετά τον ερχομό της κόρης τους.

Αν και βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, η Αγγελική Μπίθα ταξίδεψε πρόσφατα στην Σύρο για να δώσει το «παρών» στο 5ο AegeanBall Festival 2023.

Εκεί απόλαυσε τον Κώστα Παπανικολάου να συμμετέχει στη γιορτή αθλητισμού που πραγματοποιήθηκε στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, από τις 7 έως τις 9 Ιουλίου, όπου άνθρωποι όλων των ηλικιών, ολυμπιονίκες, παιδιά ακαδημιών, νέοι και νέες, ερασιτέχνες και επαγγελματίες αγωνίστηκαν με το κοινό μήνυμα «Παίζουμε μπάσκετ για τη Σύρο».

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο Κώστας Παπανικολάου είχε αναφέρει για την κόρη του πως: «Η γέννησή της ήρθε σε μία περίοδο που δεν ήταν η καλύτερή μου αθλητικά, είχα ένα χειρουργείο και με βοήθησε ψυχολογικά να επικεντρωθώ σε κάτι όμορφο και χαρμόσυνο και να το ξεπεράσω. Τα περισσότερα εύσημα ανήκουν στη γυναίκα μου, αυτή ασχολείται όλη τη μέρα με τη μικρή για να μπορώ εγώ να κάθομαι μία ώρα παραπάνω για έξτρα προπόνηση. Πρέπει να την ευχαριστήσω δημόσια. Όπως έχει πει και ο Βασίλης αλλά και άλλοι παίκτες, όταν έχεις ηρεμία στο σπίτι είσαι ήρεμος στη δουλειά σου οπότε ευχαριστώ πολύ τη γυναίκα μου».

Πηγή φωτογραφιών: Instagram/ @k_pap16, @aggeliki_bihta

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR