counter

Κώστας Νικούλι: "Πλακώθηκα στο ξύλο με ένα παιδί που είπε για την καταγωγή μου - Έμαθα αλβανικά μονός μου"

Κώστας Νικούλι: "Πλακώθηκα στο ξύλο με ένα παιδί που είπε για την καταγωγή μου - Έμαθα αλβανικά μονός μου"
Κώστας Νικούλι: "Πλακώθηκα στο ξύλο με ένα παιδί που είπε για την καταγωγή μου - Έμαθα αλβανικά μονός μου"

Τον Κώστα Νικούλι συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και ο Θανάσης Πάτρας.Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την προσωπική ζωή, την καριέρα και τη ζωή του.

Οι θυσίες των γονιών του

«Γεννήθηκα στην Ελλάδα, ο πατέρας μου ήταν καθηγητής γαλλικών και η μητέρα μου πολιτικός μηχανικός στην Αλβανία. Ο πατέρας μου όταν ήρθε από την Αλβανία δούλευε ως οδηγός το πρωί και το βράδυ σε ταβέρνα και η μητέρα μου σε φούρνο, για να μπορεί να μας προσέχει. Οι γονείς μου ούτε μας μιλούσαν, ούτε μας έμαθαν αλβανικά για να μην έχουμε πρόβλημα στο σχολείο. Έμαθα αλβανικά μονός μου αργότερα μέσα από τη δουλειά, μου δόθηκε η ευκαιρία να τη μάθω. Είναι challenge για μένα αν είχα πρόταση από αλβανική παραγωγή για σίριαλ. Για να απογαλακτιστώ από τη μαμά μου δούλευα ως ποδηλατάς. Όταν είπα στους γονείς μου ότι πάω σε θεατρική ομάδα, το μονό που με ρώτησαν ήταν αν έκανα τα μαθήματα μου. Δεν ήμουν κάλος μαθητής, έμενα μετεξεταστέος, το ρεκόρ μου ήταν 7 μαθήματα» είπε αρχικά ο Κώστας Νικούλι.

Διαβάστε επίσης: Kώστας Nικούλι: "Στην ταυτότητά μου γράφει "Νικούλης". Στα 13 μου πήρα την ελληνική υπηκοότητα"

Τα ρατσιστικά σχόλια

Για τα ρατσιστικά σχόλια που έχει ακούσει κατά καιρούς, ο ίδιος ανέφερε: «Έχω πλακωθεί στο ξύλο με παιδί που είπε κάτι για την καταγωγή μου. Αν είσαι ξένος θα είσαι πάντα ξένος. Το καλό ειναι μέσα σε αυτό ότι κρατάς επαφή με το διαφορετικό κομμάτι μέσα σου. Τα παιδιά που πηγαίνουν σχολείο το έχουν ξεπεράσει. Τα σχόλια έρχονται συνήθως από μεγαλύτερες ηλικίες και αυτό με στεναχωρεί. Με έχουν στοχοποιήσει λεκτικά εξαιτίας της καταγωγής μου για κλοπές που έγιναν στην περιοχή που μένω».

Για την καριέρα του

«Έγινα viral γιατί οι χαρακτήρες που υποδύομαι… σκοτώνονται. Απολαμβάνω τη δημοσιότητα όταν δίνεται με καλή πρόθεση και αγάπη. Θα ήθελα να δουλέψω με τον Γιάννη Μπέζο, μου αρέσει ο τρόπος που τα λέει» είπε ο Κώστας Νικούλι.

Για τη σύντροφό του

Τέλος ο Κώστας Νικούλι αναφέρθηκε και στη σύντροφό του, με τον ίδιο να αποκαλύπτει: «Τη σύντροφό μου, Κατερίνα Μαούτσου, την γνώρισα σε δουλειά. Εγώ έκανα το πρώτο βήμα. Με πρόσχημα τη δουλειά τηλεφωνούσα στην Κατερίνα για να γνωριστούμε καλύτερα. Έδεσε το "γλυκό", λειτούργησε θετικά και η καραντίνα, γιατί περάσαμε αρκετό χρόνο μαζί. Είμαι αυστηρά μονογαμικός και ζηλιάρης στις σχέσεις μου, έχω ένα προσωπικό μου τραύμα με τη ζήλια. Στην σχέση μας με την Κατερίνα δεν υπάρχει ζήλια γιατί είμαστε ειλικρινείς και επικοινωνούμε. Το τραγούδι από το ‘Μαύρο Ρόδο’ το άκουγα συνεχεία από τη σύντροφό μου και μετά το τραγουδούσα εγώ».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR