counter

Κώστας Μπακογιάννης: Μετακομίζει προσωρινά στην Αμερική

Κώστας Μπακογιάννης: Μετακομίζει προσωρινά στην Αμερική
Κώστας Μπακογιάννης: Μετακομίζει προσωρινά στην Αμερική

Τις βαλίτσες του για να μετακομίσει προσωρινά στις ΗΠΑ φαίνεται πως ετοιμάζει ο Κώστας Μπακογιάννης, προκειμένου να διδάξει στο Πανεπιστήμιο του Harvard, και συγκεκριμένα στη Σχολή Δημόσιας Διοίκησης John F. Kennedy.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Secret και της Σάσας Σταμάτη, ο μέχρι πρότινος Δήμαρχος Αθηναίων αποδέχθηκε την τιμητική πρόσκληση του δημοφιλούς πανεπιστημίου να γίνει πανεπιστημιακός εταίρος και να διδάξει ως καθηγητής το εαρινό εξάμηνο, μεταλαμπαδεύοντας τις γνώσεις και τις εμπειρίες του στους φοιτητές του Ινστιτούτου Πολιτικής της Σχολής.

Διαβάστε επίσης! Σία Κοσιώνη & Κώστας Μπακογιάννης: Στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι τους μαζί με τα παιδιά τους (Φωτό)

Όσοι έχουν περάσει από το διεθνώς αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης γνωρίζουν ότι το συγκεκριμένο ινστιτούτο αποτελεί το πιο εμβληματικό και αξιοσέβαστο κέντρο της σχολής.  Μάλιστα, οι καλά γνωρίζοντες επισημαίνουν στα «Παραπολιτικά» ότι πρόκειται για μια τιμητική πρόσκληση, που σπάνια απευθύνεται σε µη Αμερικάνους πολίτες. Εξάλλου, λίγοι είναι εκείνοι που τελικά επιλέγονται για τις επίμαχες θέσεις ανά εξάμηνο και στην πλειονότητά τους πρόκειται για Αμερικάνους πολίτες με ευρυμάθεια, ευρύτητα πνεύματος, βαθιά εμπιστοσύνη και σημαντική επαγγελματική εμπειρία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις το προηγούμενο εξάμηνο είχαν περάσει από το αμφιθέατρο του Χάρβαρντ, μεταξύ άλλων, ο Jeffrey Rosen, π. υπουργός Δικαιοσύνης, ο γερουσιαστής Roy Blunt, αλλά και η Susan Rice, σύµβουλος Εθνικής Ασφαλείας επί προεδρίας Μπαράκ Οµπάµα. Σε αυτό το μωσαϊκό εμπειριών έρχεται να προσθέσει τις δικές του γνώσεις και ο Κώστας Μπακογιάννης.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR