counter

Κώστας Μηλιωτάκης: Οι πρώτες δηλώσεις για τη γέννηση της εγγονής του

Κώστας Μηλιωτάκης: Οι πρώτες δηλώσεις για τη γέννηση της εγγονής του
Κώστας Μηλιωτάκης: Οι πρώτες δηλώσεις για τη γέννηση της εγγονής του

Παππούς σε ηλικία 47 ετών έγινε ο Κώστας Μηλιωτάκης, ο οποίος και αποκάλυψε  την ευχάριστη είδηση μέσω ανάρτησης που έκανε ο ίδιος στα social media. Το πρωί της Πέμπτης 14/12 μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου, μίλησε για πρώτη φορά για τον ερχομό της εγγονής του ενώ αποκάλυψε πως έχει πάρει διαζύγιο από τη δεύτερη σύζυγό του Φρύνη Βλάχου.
 
Ο Κώστας Μηλιωτάκης για την εγγονή του
 
«Κι εγώ μια μέρα πριν γεννήσει η κόρη μου το συνειδητοποίησα, ότι θα γίνω παππούς. Μου στέλνανε πολλά μηνύματα, “παππού, παππού”. Ε, θα πίνω καφεδάκι τώρα στο καφενείο, θα προσαρμοστώ. Στα 23,5 είχα τη Νεφέλη. Αισθάνομαι μια ασφάλεια γιατί έχω γνωρίσει τον άντρα της και την οικογένειά του, που είναι καταπληκτικοί άνθρωποι. Εν τω μεταξύ έχω άλλη μια κόρη που είναι 5 χρονών και είναι… θεία. Σίγουρα θα γράψω τραγούδι για την εγγονή μου. Έτσι κι αλλιώς, ετοιμάζομαι να γράψω κάποια νανουρίσματα με άρπα, και θα γράψω κάτι εκεί γι’ αυτή. Δε μου έχουν ενημερώσει για το όνομα. Θα έχει ένα περίεργο όνομα πάντως» είπε αρχικά ο Κώστας Μηλιωτάκης και συνέχισε λέγοντας: 
 
«Με τη μαμά της δεύτερης κόρης μου δεν είμαστε μαζί. Έχουμε πολύ καλή σχέση. Τη βλέπω πάρα πολύ την Αναστασία και είμαι κοντά της. Πολύ δύσκολα θα παντρευόμουν τρίτη φορά. Δε θα ήθελα να βάλω κάποια κοπέλα σε μια τέτοια διαδικασία ενώ ξέρω ότι δε μπορώ να αντεπεξέλθω σε αυτή τη συνθήκη. Νομίζω ότι δε θα ήταν σωστό».
 
Δείτε το σχετικό βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR