counter

Κώστας Φραγκολιάς: Αυτά είναι τα συμπτώματα που τον ταλαιπωρούν στις πρώτες ημέρες του κορονοϊού

Την αποκάλυψη πως ο Κώστας Φραγκολιάς νοσεί από κορονοϊό, έκανε το πρωί της Τρίτης η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Ο ίδιος απουσίαζε την προηγούμενη εβδομάδα από το Happy Day για λόγους ασφαλείας, καθώς η σύντροφός του είχε διαγνωστεί θετική στον κορονοϊό.

Τελικά και ο Κώστας Φραγκολιάς διαγνώστηκε θετικός στον ιό και το πρωί της Τρίτης μίλησε ζωντανά στο Happy Day και αναφέρθηκε στα συμπτώματα που τον ταλαιπωρούν.

«Την προηγούμενη Κυριακή μπήκαμε στην καραντίνα. Είχαμε χωρίσει το σπίτι. Τα δικά μου τεστ αρνητικά. Την Πέμπτη έκανα self test και βγήκα αρνητικός. Το Σάββατο είχα κάποιες μυαλγίες στα πόδια. Την Κυριακή το απόγευμα έκανα self test και μου βγήκε αρνητικό στην αρχή. Μετά το είδε η Δώρα και μου είπε πως είμαι θετικός. Έκανα μοριακό τη Δευτέρα και βγήκε θετικό. Δεν έχω τίποτα άλλο, μόνο μυαλγίες στα πόδια. Γεύση έχω, όλα κανονικά. Πήραμε τηλέφωνο στον ΕΟΔΥ και μας είπαν ότι μπορούμε να είμαστε μαζί πλέον. Λόγω φόρτου εργασιών δεν είχα κάνει το εμβόλιο. Τώρα θα πάει μετά από 8 μήνες το εμβόλιο. Η μητέρα μου ανησυχεί» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Φραγκολιάς.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR