counter

Κώστας Φορτούνης: Θα γίνει ξανά πατέρας - Έγκυος η σύζυγός του

Κώστας Φορτούνης: Θα γίνει ξανά πατέρας - Έγκυος η σύζυγός του
Κώστας Φορτούνης: Θα γίνει ξανά πατέρας - Έγκυος η σύζυγός του

Στιγμές ευτυχίας για την οικογένεια του Κώστα Φορτούνη. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews και της Κορύνας Μαντάγαρη, η σύζυγος του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Ιωάννα Καταραχιά διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και τα χαρμόσυνα νέα έχουν πλημυρίσει με ευτυχία τόσο το ζευγάρι, όσο και τους γονείς του Κώστα Φορτούνη στα Μετέωρα.

Ο πρωτότοκος γιος της οικογένειας γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2021, με τον 30χρονο ποδοσφαιριστή να είναι στο πλευρό της συζύγου του καθ’ όλη την διάρκεια του τοκετού. Ο μικρός πήρε το όνομα Σπύρος προς τιμήν του πατέρα του ποδοσφαιριστή, ενώ η βάφτιση πραγματοποιήθηκε τον Μάιο στον Άλιμο, με νονά τη στενή φίλη της Ιωάννας Καταραχιά, Βίλυ Κυριάκου. Μετά την τέλεση του μυστηρίου ακολούθησε γεύμα στον Αστέρα Βουλιαγμένης.

Διαβάστε επίσης: Kώστας Φορτoύνης: Ετοιμάζεται για τη βάφτιση του γιου του – Το όνομα που θα πάρει

Ο Κώστας Φουρτούνης και η Ιωάννα Καταραχιά είναι ζευγάρι τα τελευταία τέσσερα χρόνια και στις 5 Ιουνίου του 2021, λίγο πριν από τη γέννηση του πρώτου παιδιού τους, παντρευτήκαν με πολιτικό γάμο στην ιδιαίτερη πατρίδα του ποδοσφαιριστή στην Καλαμπάκα. Οι δυο τους έχουν επιλέξει ωστόσο να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR