counter

Κώστας Δόξας: Δημοσίευσε δικαστικά έγγραφα- “Θα παλέψω για σένα Σοφία μου”

Κώστας Δόξας: Δημοσίευσε δικαστικά έγγραφα- “Θα παλέψω για σένα Σοφία μου”
Κώστας Δόξας: Δημοσίευσε δικαστικά έγγραφα- “Θα παλέψω για σένα Σοφία μου”

Από το πρωί της Παρασκευής σάλο έχει προκαλέσει η μήνυση που κατέθεσε η Μαρία Δεληθανάση εναντίον του πρώην συζύγου της Κώστα Δόξα, για σωματική βία που έχει υποστεί στον γάμο τους.

Ο τραγουδιστής μετά την επίσημη ανακοίνωση του, έκανε γνωστό πως αποχωρεί από το σόου μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1 «Your Face Sounds Familiar» για προσωπικούς λόγους.

Μετά από αυτό η Μαρία Δεληθανάση έδωσε την δική της απάντηση μέσα από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Έλα Χαμογέλα», ενώ ανέφερε πως περιμένει τουλάχιστον μία συγνώμη.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Κώστας Δόξας δημοσίευσε έγγραφα από την δικαστική τους διαμάχη, ώστε να θέσει την δική του πλευρά για τις κατηγορίες της πρώην του.

«Κατηγορίες – δικαστικές αποφάσεις . Δύο μέχρι τώρα από το 2019, με στοιχεία και μάρτυρες , οι περισσότεροι αυτόπτες ακόμα και στον δήθεν ξυλοδαρμό σε εγκυμοσύνη ! ! Και συνεχίζουμε . . Αυτή είναι η αλήθεια, άσχετα από τον τρόπο και χρόνο που επελέγη να δημοσιοποιηθεί μόνο η μια πλευρά… Θα παλέψω για την υπόληψή μου . . και για σένα Σοφία μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κώστας Δόξας.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση από το Instagram του Κώστα Δόξα:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR